E2h

Hvordan å opprettholde en bowflex maskin

Du har sikkert sett TV-reklamer for treningen maskin kalt Bowflex. Bowflex maskinen er en serie av treningsapparater som brukes for cardio og styrketrening.

Hvordan å opprettholde en bowflex maskin. Hold bowflex øvelse maskin i et flatt og romslig område.
Hvordan å opprettholde en bowflex maskin. Hold bowflex øvelse maskin i et flatt og romslig område.

Det ser bra ut på TV og du er ganske overbevist om at det er svaret på en montør og mer sexy kropp. Husk imidlertid at du kjøper en bowflex maskin selv er ikke en spøk. På sin pris, kan du vurdere det som en investering som du trenger for å få mest mulig ut av og ta vare på samtidig.

Når du har kjøpt ditt eget Bowflex maskin, ta deg tid til å vite hvordan du best vedlikeholde produktet. Les instruksjonene nedenfor for å vite mer om hvordan du tar vare på Bowflex øvelse maskin.

  • Hold bowflex øvelse maskin i et flatt og romslig område. For å unngå riper eller bumping deler av maskinen, sørg for at den er lagret riktig.
  • Etter bruk, ta den av makt stenger. Før rengjøring eller endre oppsett av Bowflex din, sørg for å nøye løsne all makt stenger. Stå på siden av maskinen som du løsne kraften stenger for å unngå eventuelle skader. Gjør du det vil bidra til å forlenge holdbarheten av stangen.
  • Rengjør benken. Bruk en ren, tørr klær, tørk benken veldig rent etter bruk. Svetten som kommer til benken hver gang du trener vil føre til stank over tid, spesielt hvis du bare la det tørke av seg selv.
  • Oppbevar trekktårn kabling. Ta Lat Tower kabling og stue dem bort ved å plassere dem inne i lagring sporene som inngår i maskinen. Disse plassene kan bli funnet rundt den øvre delen av tårnet.
  • Still latsstang på krokene. Krokene for stolpen er funnet på korset bar forsamlingen. Ikke gjør noen justering med maskinen satt opp før du har gjort dette, fordi hvis ikke, er det sannsynlig at baren skulle falle ned.
  • Sett bort knebøy kabler. For å unngå å snuble eller trekke, sikre at knebøy kabler fjernes fra området etter treningen.
  • Må en regelmessig ettersyn. Sjekk de delene av maskinen for eventuelle tegn på seg regelmessig. Det er bedre å få øye på noen som helst skade tidlig for å unngå ulykker. Hvis du oppdager noe brudd på maskinen, kan du ringe en tjeneste reparasjon eller bringe maskinen til en reparatør. Ikke bruk den før skaden er utbedret.
  • Sjekk skivene. Hvis et spor er 1/6 tomme eller mer i dybden, få en erstatning.
  • Inspisere stropper og håndtak for løse tråder. Sett stroppene når du ser at trådene som løsner. Bowflex gi erstatning for noen deler av maskinen, så pass på å gi dem en samtale.


Treningsapparatene kommer ofte med instruksjoner og vedlikehold guidebok. Ta litt tid til å lese bruksanvisningen nøye. Hvis du har noen spørsmål om produktet, ikke nøl med å kontakte butikken der du kjøpte varen eller ringe produsenten direkte.