E2h

Hvordan å oppmuntre barna til å utøve

Med så mange morsomme og interessante ting å gjøre innendørs

Med så mange morsomme og interessante ting å gjøre innendørs, kan det være en utfordring å oppmuntre barna til å utøve. Surfe på Internett, se på TV og spille videospill er favoritt tidsfordriv av dagens barn. Her er noen tips som vil hjelpe deg å motivere barna og få dem i bevegelse.

Hvordan å oppmuntre barna til å utøve. Du må gjøre trening til en del av din livsstil.
Hvordan å oppmuntre barna til å utøve. Du må gjøre trening til en del av din livsstil.

    1. Du må gjøre trening til en del av din livsstil. Dette betyr at du må trene også. Med vår travle livsstil, er det noen ganger vanskelig å ta den tiden vi skulle til å trene. Men hvis vi ønsker å vise våre barn at trening er viktig, er den beste måten å lære dem å lede ved eksempel. Hvis de ser at du tar en interesse i å få plass, vil de være mer tilbøyelig til å gjøre det, også.
    2. Forstå at de tidligere barn blir introdusert til fysisk aktivitet, jo mer tilbøyelig vil de være å gjøre trening til en del av sine personlige livsstil som de vokser og modnes. De fleste små barn er glade og lett å motivere. Hvis barnet ditt er allerede i sine ungdoms år, fortvil ikke. Det er ikke for sent å få dem interessert i fysiske aktiviteter. Til tross for hva mange foreldre tror, ​​er tenåringer påvirket av handlingene sine foreldre. Det kan ta din ungdoms en stund å se at du er seriøs om å trene og komme i form. Men når de ser at du er, vil de vanligvis følge etter.
    3. Du bør la barn velge hvilken form for fysisk aktivitet de ønsker å engasjere seg i. Snakk med barnet ditt til å lære hva hans eller hennes interesser er. Trening trenger ikke å bety å gjøre sit-ups eller jogging. Nøkkelen er å bare få ditt barns kropp i bevegelse. Ett barn kan være lurt å danse eller sykkel, mens en annen kan foretrekker å rulleskøyte eller hoppe på trampoline. Veldig små barn kan ha nytte av trehjulssykler, hoppe tau, eller hopper paradis. Et enkelt spill av kick-ball eller kaster en frisbee er en enkel måte å få et yngre barn i bevegelse. Eldre tenåringer kan være motivert av å bli en lokal sport team, helsestudio eller melde deg på et kurs i dans. Finn ut hva barnet ditt ønsker å gjøre og foreta de nødvendige ordninger for dem å være i stand til å gjøre det.
    4. Til slutt, gjøre fysiske aktiviteter en del av familiens liv. Ta med familien utendørs til steder som er morsomme og til nytte for alles helse. Dette kan bare gå ditt kjæledyr gjennom en hund park, går vann eller snø, ski, tar turer i naturen, eller fotturer i en nasjonalpark. Når en familie lærer å være aktiv sammen, obligasjoner, relasjoner og selv muskler er styrket.