E2h

Hvordan å miste vekt uten stress

Stress kan dempe alle dine anstrengelser for å miste vekt uansett hvor vigilantly du følger en helse-eller diett plan. Studier viser at stress påvirker våre matvaner, som i sin tur påvirker vår evne til å miste eller få vekt. Ulike mennesker reagerer på stress på forskjellige måter, de enten mister sin følelse av matlyst eller tendens til å spise mer. Ta kontroll over situasjonen og drive bort stress før den kan styre din egen kropp. Her er noen nyttige tips om hvordan du holder deg sunn og gå ned i vekt uten stress.

Det hele starter med et positivt syn. Vekttap kan begynne med sinnet. Så lenge du holder deg motivert, inspirert, og fast bestemt på å nå dine vekttap og helse mål, vil du være mer sannsynlig å lykkes i din forsøke. Lese blogger, artikler og historier om vellykket vekttap historier. Del dine mål med folk som bryr seg for deg og forstår deg best. Omgi deg med venner og familie som vil støtte deg og gi deg all den oppmuntring du trenger. En positiv innstilling og miljø vil bidra sterkt til bekrefter selvtillit og tro på deg selv, og du kan finne deg selv en dag basking i din egen suksesshistorie.

Fokus på en positiv mål eller formål for å miste vekt. Du bør forplikte seg til å miste vekt for alle de riktige grunnene. Helsemessige årsaker først og fremst, og for deg selv, ikke fordi du ble presset av noen eller slik at du kan passe inn i. Du må elske deg selv og din egen kropp, og forsøker måter å være sunn og føle godt om deg selv. Fokusere på et bestemt mål. Det kan være noe sånt som ønsker å føle seg bra i de klærne som du bærer, eliminere usunne matvaner, trimming av overflødig fett, eller hindre helserisiko.

Hvordan å miste vekt uten stress. Det hele starter med et positivt syn.
Hvordan å miste vekt uten stress. Det hele starter med et positivt syn.

Innføre helseplaner og endringer ett skritt om gangen. Utsett kroppen til plutselige og drastiske endringer kan føre til mer skade og skade enn du kanskje tror. Gradvis vekttap er bedre enn et plutselig fall i vekt. Du trenger ikke å endre kostholdet eller gjøre anstrengende trening over natten. Start med de små tingene som reduserer deler av din normale diett og deretter når kroppen blir vant til dette, bytte din normale mat valg med sunnere alternativer. Begynne å gjøre enkle, praktiske øvelser som stretching, jogging, og vandre i morgen. Når du er kroppen blir vant til disse fysiske aktiviteter, kan du prøve å blande det opp litt ved å legge crunches, sykling, eller selv å ta opp en sport.

Lytt til hva kroppen din forteller deg. Ikke presse deg til det ytterste, du er ikke i et løp. Hvis du er for trøtt, stopp hva du gjør, ta en pause og hvile. Hvis du føler deg sulten, ta en matbit. Vår kropp er unik i at er gir oss tegn på hva vi må gjøre. Hvis du ikke lytter til kroppen din, eller tolke tegnene, vil du bare ende opp anstrengende og skade deg selv.

Kontrollere sulten. Spise når du føler deg sulten

Kontrollere sulten. Spise når du føler deg sulten, og ikke forlenge sult. Kroppen vår trenger stadig drivstoff til å brenne kalorier og gi oss energi til å mobilisere og tenke. Mat er vårt drivstoff. Start med en sunn, tilfredsstillende frokost, utarbeide en proteinrik lunsj, og avsluttes med en lys, fylling middag. Spise snacks i mellom måltidene for å holde stoffskiftet i gang. Yoghurt, hvete brød, eller en skål frokostblanding med nøtter og frukt er alle tilfredsstillende og sunne godbiter.

Finn riktig type trening og fysisk aktivitet for deg. Gjøre øvelser og fysiske aktiviteter som passer for din kroppstype og livsstil. For noen som er vant til å gjøre litt arbeid eller har levd et stillesittende liv for noen tid, starter med noe du kan gjøre som ikke vil legge for mye belastning på kroppen din, som en daglig 20 minutters gange. Du kan starte med det, men ikke hoppe rett bort til å gjøre crunches eller sender deg til en time-lang treningsøkt, bare for å finne deg selv i smerte timer senere. Men hvis du er en atletisk person og mer vant til tungt arbeid og fysiske aktiviteter, kan du gå videre til mer kompliserte oppgaver.

Kosthold og helse planer bør aldri legge vekt på deg

Kontrollere sulten. spise når du føler deg sulten. Fokus på en positiv mål eller formål for å miste vekt.
Kontrollere sulten. spise når du føler deg sulten. Fokus på en positiv mål eller formål for å miste vekt.

Kosthold og helse planer bør aldri legge vekt på deg. Hvis de gjør det, så noe er alvorlig galt med din tilnærming. Bare følg disse tipsene og husk å lette opp. Ikke tenk på å miste vekt som en konkurranse eller et løp til en tidsfrist. På den måten, ville du aldri komme til målet ditt. Gå ned i vekt uten stress.