E2h

Hvordan å miste vekt raskt og enkelt

Mange av oss ønsker å gå ned i vekt, enten det er de siste fem pounds som vil gjøre oss i stand til å passe inn i fjorårets jeans eller en mer betydelig beløp for å være sunnere. Mens det er svært viktig å gå ned i vekt nøye, samtidig sørge for at du får din ernæringsmessige behov møtt og bo sunt, er det fortsatt mulig å gå ned i vekt raskt og enkelt.

 1. Hold en matdagbok. En matdagbok kan hjelpe deg å miste vekt raskt og enkelt for en rekke årsaker. Først av alt, vil du ha en mye bedre bilde av hva du faktisk spiser - og du kan bli overrasket! Dernest, når du vet hva du spiser, vil du være i stand til å kutte ut det du trenger til og endre hva du må for å miste vekt på en sunn måte.
 2. Bestem hvilke matvarer bør kuttes ut av kostholdet ditt. Matvarer som er lastet med sukker eller fett kan bli kuttet ut av dietten for å miste vekt raskt og enkelt. Mat og drikke som øl, godteri, brus, kaker og smør kan elimineres helt fra kostholdet uten å miste viktige næringsstoffer.
 3. Ikke drikk kalorier Mange av oss bruker mye kalorier i drikke,. Enten det er spesialiserte kaffedrikker, milkshake, smoothies, alkoholholdige drikker, eller brus. Mange av disse drikker har minst 200 kalorier per porsjon, og vi drikker dem på hvert måltid og i mellom måltidene. Bare bytte til vann eller usøtet iste kan hjelpe deg å miste vekt raskt og overraskende lett.
 4. Spis frokost. Det høres counterintuitive å miste vekt raskt ved å spise mer, men det handler om hva og når du spiser. Når du ikke spiser frokost, har en tendens kroppen din til å gå inn i "sult-modus" og senker stoffskiftet. Det setter også i fare for å flytte noen sukkerholdig snacks du kan finne, fordi du er sulten! Prøv å spise en bolle med havregryn og litt frukt i morgen eller nonfat yoghurt og fiberrik frokostblanding. Dette vil starte dagen rett og faktisk hjelpe deg å miste vekt.
 5. Hold sunn snacks rundt. Når du er sulten og prøver å gå ned i vekt raskt, hjelper det å ha snacks som gulrot pinner, nonfat yoghurt, kirsebær eller plomme tomater og druer rundt. Spise disse i løpet av dagen holder blodsukkeret, og ikke gi deg mye sukker eller fett. Husk at hvis du ønsker å spise sunt snacks, må du kjøpe dem og holde dem på et hensiktsmessig sted.
 6. Ikke holde usunn mat rundt. Hvis du ikke har det i huset (eller på kontoret), kan du ikke spise den. Når du er på butikken, hopp over chips og sjokolade og kaker. Hvis du går dagligvarehandel shopping mens full, kan dette hjelpe deg å ta gode valg. Hvis det ikke er i huset ditt, er du mindre sannsynlig å gjøre en innsats for å gå ut og finne usunn snacks, og vil ende opp med å spise det som er i nærheten. Forutsatt at du erstatte usunn snacks med de friske, kan du finne deg selv å miste vekt raskt og enkelt.
 7. Drikk nok vann. Noen av oss kan forveksle tørste for følelsen sulten, så får nok vann! I tillegg, jo mer vann du drikker, jo mindre vil du kalori-rike drikker.
 8. Vær forsiktig med porsjonsstørrelser. Mange av oss, spesielt europeere, har en tendens til å spise mer enn vi trenger til for å fullføre alt på tallerkenen vår. Prøve å gi deg mindre for hvert element og se om du faktisk er sulten før du går tilbake i sekunder. Når spise ute, prøver å spise bare halvparten av måltidet, slik at du har den andre halvparten til å ta hjem. Du vil ikke bare miste vekt, men spare penger!
 9. Spis ute sjeldnere. I restauranter, ikke bare du ikke har kontroll over din del størrelse, men du har også liten kontroll over hvordan maten er tilberedt. Spise hjemme oftere betyr at du kan kontrollere hvordan maten er tilberedt og sørg for at den er kokt i den sunneste måte, slik at du kan miste vekt raskt og enkelt.
 10. Trening. Miste vekt på en sunn måte involverer både kosthold og mosjon. Øke mengden av kalorier forbrent ved trening vil hjelpe deg å miste vekt raskt.
 11. Prøv aerobic trening. Enten det er å ta en aerobic klasse, løping, svømming, eller dans, blir aerobic trening hjertet ditt pumper og forbrenner kalorier, og hjelper deg å miste vekt og være godt for kroppen din.
 12. Ikke glem str ength trening. Vekt trening bygger muskelmasse, som igjen øker din hviler metabolisme, som er hva som vil hjelpe deg å miste vekt raskt og enkelt.
 13. Hopp over kjepphest dietter. Ja, det er mange dietter og kosttilskudd som lover å hjelpe deg å miste vekt raskt og enkelt ... men ikke gå for dem. De fleste av dem vil deplete kroppen av essensielle næringsstoffer, og du har en tendens til å få vekten tilbake ganske raskt uansett. En mye ekkolodd måte å gå ned i vekt er å engasjere seg i å spise sunt og regelmessig mosjon.

Hvordan å miste vekt raskt og enkelt. Bestem hvilke matvarer bør kuttes ut av kostholdet ditt.
Hvordan å miste vekt raskt og enkelt. Bestem hvilke matvarer bør kuttes ut av kostholdet ditt.

Enten du prøver å gå ned i vekt raskt eller ikke, kan disse tipsene hjelpe deg å ha en sunnere kropp og føler seg bedre, innsiden og ut!