E2h

Hvordan å miste de ekstra 5 pounds i 5 uker

Er det ikke skuffende når du nettopp funnet ut at din favoritt jeans passer ikke deg lenger? Kanskje det er på tide at du revurdere din situasjon og prøve å evaluere maten du spiser. Og kanskje det er på tide at du setter deg selv under et vekttap programmet. Men du trenger ikke å betale mye hvis du ønsker å gå ned i vekt. Selv bare av deg selv, kan du miste fem pounds i bare fem uker. Nå kan dette virke som en ganske uoppnåelig mål. Men hvis du er forpliktet til å miste de ekstra pounds, så kan du prøve følgende enkle tips om hvordan å miste den ekstra fem pounds i løpet av noen uker:

Hvordan å miste de ekstra 5 pounds i 5 uker. Evaluer din nåværende situasjon.
Hvordan å miste de ekstra 5 pounds i 5 uker. Evaluer din nåværende situasjon.

  1. Evaluer din nåværende situasjon. Før du går inn i et vekttap program på egen hånd, ville det være best hvis du vurdere din situasjon først. Prøv å se hva din nåværende kosthold er og se om hvem av dem som har høye kalori innhold. Dette vil gi deg inntrykk av hva som vil være din diett for de neste fem ukene. Ved å gjøre dette, kan du også spare nok penger ved å avstå fra å kjøpe de matvarer som bare legger opp unødvendige pounds i kroppen din.
  2. Starte rett, gjør det riktig. Merke kalenderen begynner fra den dagen du startet programmet. Det ville være bedre hvis du krysser ut hver dag når du går langs veien. Videre er det tilrådelig at du utarbeide en liste over menyen for de foregående ukene. På denne måten vil du være i stand til å overvåke din ukentlige kaloriinntak.
  3. Utøve daglig. Sammen med strengt planlagt kosthold, må du også trene daglig. En rask mile-løp rundt nabolaget eller 15 minutters rask gange vil gjøre. Noen rutine som gjør at du kan svette selv og brenne den ekstra kalorier som har akkumulert i kroppen din. Hvis tidsplanen lar deg, prøv å besøke en nærliggende offentlig basseng innenfor ditt område hvis det er noen. Mange tror at svømming er en av de beste former for mosjon, fordi det blir alle kroppens deler fungerer, og dermed, brenne alle de ekstra kaloriene du ikke trenger. Besøke en nærliggende gym kan også hjelpe. Men ikke overwork selv å unngå å oppleve unødvendige skader som kan påvirke programmet.
  4. Ha disiplin. Det er også viktig at du har disiplin og følg programmet strengt. Sporadisk kaloriinntak kan ikke gi deg noe vondt, men hvis du ubevisst gjør det ofte, så du bare slå målet ditt vekttap programmet. Ikke gi etter for dine krav for du vil bare ende opp fast i den opprinnelige vekten. I stedet for å satiating dine krav for mat med høyt kaloriinnhold som sjokolade og andre søtsaker, hvorfor ikke prøve ørkener og snacks med lite kalorier som yoghurt og frukt shake? Dette gjør at du kan spise deilige ennå sunn mat.

Miste fem pounds i fem uker kan synes å være en umulig program for å realisere for deg, spesielt hvis du har blitt vant til visse usunt kosthold og praksis. Men hvis du prøver å være disiplinert selv, kan du se deg selv sakte mister de unødvendige vekter i kroppen din. Bare tenk på din favoritt jeans hvis du ikke vil være i stand til å realisere målet om å miste fem pounds i fem uker. Er det ikke tilfredsstillende å vite at du allerede kan bære din favoritt jeans igjen og alle de andre klærne du har i skapet ditt som ikke passet deg før?