E2h

Hvordan å lufte spark i jazz

Jazz dans er stadig mer populært

Jazz dans er stadig mer populært, og en av de mer gjenkjennelige trekk er fan kick. Det er karakterisert ved en høy etappe spark i luften gjort på en sirkulær måte. Dette gjøres oftest i moderne eller upbeat rutiner. Hvis du ønsker å utføre dette selv så les videre tipsene nedenfor og begynne å trene.

  • Få riktig praksis området. Få deg et stort rom med en flat overflate. Pass på at bakken er stabil siden du ikke ønsker å være i noen form for ulykke mens praktisere. Sørg for at du ikke vil treffe noe mens du gjør eller forsøker viften spark.
  • Riktig holdning er nøkkelen. Start med å stå rett opp, med føttene fra hverandre litt (omtrent på skulder lengde) og med vekten jevnt fordelt. Du kan fritt plassere armene slik du vil, men for det første, kan du holde dem til sidene.
  • Begynn med en langsom spark oppover. Med venstre fot, oppover spark sakte og spark bør reise over hele kroppen. Din sluttposisjon bør være når benet er nesten eller nøyaktig vinkelrett fra kroppen. Det kan også være vinkelrett med høyre hofte.
  • Overslag beinet. Neste trekk ville være å bue beinet til bakre venstre side av kroppen. Den høyeste delen av buen bør være der du kan høyeste sparke beinet. Beinet skal være rett hele denne tiden.
  • Stretching beinet. Med beinet strekker seg langt til venstre som mulig, strekke den og returnere den til sin opprinnelige posisjon. På dette punktet, kan du prøve å holde buen av spark din så nær sirkelen som du muligens kan.
  • Prøver med høyre fot. Denne gangen prøver de samme trinnene i spark med høyre fot. Kick høyre, over hele kroppen da i en sirkel mønster, spark til venstre og vekk fra kroppen og tilbake til utgangsposisjonen.
  • Trene med forskjellige høyder. Nå som du i utgangspunktet vet hvordan du gjør viften spark, er det på tide å øve utfører det en ulike høyder. Prøv å utfordre deg selv og prøve å sparke høyere med hver repetisjon. Øv med forskjellige hastigheter sparker og slippe, så vel. Du kan også endre plasseringen av hendene og bena som du prøver de forskjellige måtene å kjøre den.
  • Vifte spark med dreiestøtteelementet. Hvis du er litt mer ambisiøs, kan du prøve å gjøre viften spark med pivot. Du kan gjøre dette ved å gjøre spark med høyre fot. Mens du slår 90 grader til høyre, sparke beinet opp ytterligere i stedet for å bringe det ned til den opprinnelige posisjonen.
  • Øve med litt jazz musikk. Match dine trekk med den musikken som du har valgt. Vanligvis går bra med positive og moderne jazz lyder.


Nå kan du se deg selv gjøre viften spark

Hvordan å lufte spark i jazz. Få riktig praksis området.
Hvordan å lufte spark i jazz. Få riktig praksis området.

Nå kan du se deg selv gjøre viften spark. Spør en god venn å bli med deg og bygge en rutine basert på denne enkle, men imponerende trekk. Lykke til og ha det gøy!