E2h

Hvordan å lindre GERD symptomer umiddelbart

Hvis du lider av GERD, mer kjent som acid reflux, vet du at symptomene som følger med det, er lumske og plagsom. GERD er forårsaket av magesyre som reiser i spiserøret.

Men det finnes måter som GERD symptomer kan lindres

Men det finnes måter som GERD symptomer kan lindres. La oss se på en måte disse symptomene kan lindres. Ved å spise mindre og hyppigere måltider kan du minske presset på nedre spiserør, og dermed redusere den sannsynlige hette av reflux og dens symptomer.

En annen måte å lindre GERD symptomer er å løfte hodet noen inches mer når du sover. Ved å holde hodet høyere enn magen, vil det være mindre press på magen og mindre press betyr mindre syre reflux.

Hvordan å lindre GERD symptomer umiddelbart. Men det finnes måter som GERD symptomer kan lindres.
Hvordan å lindre GERD symptomer umiddelbart. Men det finnes måter som GERD symptomer kan lindres.

Likevel er en annen måte å redusere og lindre GERD symptomer å miste litt vekt. Overvekt legger press på magen, som i sin tur, skyver innholdet av magen i spiserøret.

Flere andre små skritt du kan ta som hjelper lindre GERD symptomer umiddelbart er: spise mindre måltider og spise dem sakte og ved å drikke kaldt vann under og etter måltider. Svalende i vannet bidrar til å nøytralisere syrer i spiserøret og bidrar til å holde kroppens organer ung og frisk.

I tillegg holder stress lav når det er mulig

I tillegg holder stress lav når det er mulig. Foreløpig er det ikke nok bevis som linker stress til halsbrann, men stress kan føre til atferd som er emosjonell og stressende. Å lindre stress i livet ditt, dyrke måter å slappe av for eksempel turer, lytte til beroligende musikk, pusteøvelser og bare tar tid for deg selv.

I tillegg

I tillegg, eple cider eddik og Aloe Vera bidra til å lindre GERD symptomer raskt og med letthet. Når du tar eple cider eddik, plasserer 2-3 teskjeer av eple cider eddik i en 8oz glass vann. Hvis du ønsker å gjøre smaken mer behagelig, legg til litt honning. Og har denne blandingen ingen bivirkninger. Når du tar Aloe Vera for å lette GERD, må du forbruke ¼ kopp det 10-20 minutter før måltider. Syrefritt fruktjuice kan tas med det, men ikke ta noen sitrusfrukter med Aloe Vera.

Også hjelper ingefær med GERD

I tillegg holder stress lav når det er mulig. Også hjelper ingefær med GERD.
I tillegg holder stress lav når det er mulig. Også hjelper ingefær med GERD.

Også hjelper ingefær med GERD. Ingefær kan tas som i te, rå ingefær eller syltet ingefær. Den herder raskt og uten bivirkninger. Når du forbereder det som te, skrelle og kutte en tomme av ingefær og kok den i en kopp med vann. Legg en bit av honning og den er klar.

Enda en metode for å lindre GERD symptomer er raskt ved å tygge tyggegummi. Pass på å tygge tyggegummi i mellom måltidene. Tyggegummi hjelper fordi det skaper mye spytt og dette bidrar til å skylle ned venstre over syrer som akkumuleres i halsen og spiserøret. Når du tygger tyggegummi, sørg for ikke å tygge mynte flavored tyggegummi. Mints kan bringe syrer som øker GERD problemer. Og drikkevann utvanner magesyre, noe som bidrar sterkt til å redusere halsbrann.