E2h

Hvordan å leges raskt etter en neseplastikk

Neseplastikk er hva vi vanligvis kaller en "nese jobb"

Neseplastikk er hva vi vanligvis kaller en "nese jobb". Noen mennesker er ikke fornøyd med formen på nesen eller måten nesen bro kjøre gjennom ansiktet. I mange tilfelle vil disse menneskene ty til rhinoplasty å korrigere uregelmessigheter i nesen. Hvis du er en av dem som hadde neseplastikk, vil du være forsiktig i helbredelsesprosessen av operasjonen eller det kan føre til at du noen problemer som vil kreve re-kirurgi eller verre, deformere nesen verre enn det opprinnelig er. Her er noen tips til deg om hvordan du kan helbrede raskt etter å ha en neseplastikk:

Hvordan å leges raskt etter en neseplastikk. De fleste pasienter som har gjennomgått rhinoplastikk erfaring hevelse og blåmerker på minst en uke etter operasjonen.
Hvordan å leges raskt etter en neseplastikk. De fleste pasienter som har gjennomgått rhinoplastikk erfaring hevelse og blåmerker på minst en uke etter operasjonen.

  • De fleste pasienter som har gjennomgått rhinoplastikk erfaring hevelse og blåmerker på minst en uke etter operasjonen. En liten hevelse er normalt, men alltid har kosmetisk lege sjekk på hevelse bare i tilfelle. Det er visse homøopatiske medisiner kan øke hevelse og blåmerker og gjøre det verre som vitamin C, vitamin E, aspirin og ibuprofens. Det er best å unngå disse medikamentene i minst tre eller fire uker etter rhinoplasty din.
  • Din neseplastikk er følsom og skjør. Uker inn i healing, vil nesen har fortsatt å regenerere helt å helbrede vev rundt det. I disse tider, er det best å avstå fra enhver fysisk aktivitet som kan øke blodsirkulasjonen. Du bør unngå fysiske aktiviteter i tillegg til å unngå traumer eller skader som kan oppstå til den nylig operert nesen. Det er sårbart, og en vri og nasal bein kan skifte til en annen posisjon. Verre, kan du oppleve smerte med traumer.
  • Du kan sette midlertidig lindring til blåmerker og hevelser ved å plassere en soft ice pack eller en kald frosset myk klut rundt nesen. Imidlertid ikke, ta på nesen direkte. Du kan nøye lappe kalde omslag på sidene av nesen. Du bør gjøre dette på 24 timer etter operasjonen for å unngå nesen fra hevelse opp for mye.
  • Vanligvis etter operasjonen, kan væsken fra nesen og ansiktet beholde selv på nasal området og kan føre til at noen hevelse. Når du sover, være forsiktig så du ikke treffer nesen på sidene av sengen eller bruke en hard pute. Lene hodet i stedet på to eller tre myke puter for å hjelpe drenere væske fra nesen. Fortsette å sove eller legge seg med en tilbakelent hode før du er helbredet fra operasjonen.
  • Du kan ta en foreskrevet medisiner fra din kosmetisk kirurg. Ikke ta smertestillende som vil føre til at blod for å få tynnere fordi dette vil øke sjansene for hevelse i nasal området. Spør legen din den beste medisin for å ta når du trenger å ha lindring fra smerter i nesen eller noen del av kroppen din.

Healing fra denne typen operasjon vil ta tid

Healing fra denne typen operasjon vil ta tid. Andre som hadde rhinoplasty kan ta minst seks måneder å fullstendig helbrede. Andre vil se resultater så lenge som et år. Du kan også oppleve noen mild depresjon mens helbredelse fordi du kan få forstyrret på det du ser. Alltid sørge for at du holder deg positiv og være tålmodig. Besøk for sjekk ups for å sørge for at helbredelse er på rett vei.