E2h

Hvordan å lære power yoga øvelser


Yoga regnes som en av de mest fordelaktige øvelser for både kropp og sinn. Ikke bare bygge den fysiske styrke og bedre fleksibilitet, men praktisere yoga kan være beroligende og stress relieving, viktige hensyn i dagens løp verden.

Power yoga også kalt Ashtanga yoga, er ofte praktisert av seriøse idrettsutøvere. I motsetning til mildere former for øvelsen som strever for fysiske, mentale og åndelige fordeler, understreker power yoga styrke og utholdenhet, med langt mindre fokus på meditasjon. Mange undervurderer evne yoga øvelser for å forvandle en fysisk, men de som er kjent med power yoga forstår at det kan være et verdifullt tillegg til en sunn trening plan.

Trinn 1

Hvordan å lære power yoga øvelser. Et ord om ashtanga ...
Hvordan å lære power yoga øvelser. Et ord om ashtanga ...

Et ord om Ashtanga ... ashtanga, eller power yoga, innebærer å arbeide gjennom en progresjon av Postures intense nok til å produsere mye varme og svette. Dette rikelig svette sies å hjelpe avgifte kroppen ved å trekke urenheter fra muskler og organer, noe som resulterer i økt sirkulasjon, et klart sinn og en sterk, tynn, energiske kroppen.

Trinn 2

Ta en klasse. En av de beste måtene å lære power yoga øvelser er å melde deg på et kurs. Når ledet av en erfaren lærer, lærer studentene å utføre stiller i en trygg og hensiktsmessig måte, og er også i stand til å høste mange fordeler av yoga, utover det fysiske. Når den er fullt omfattet, kan yoga være livsforvandlende, forandre måten at en person avtaler med deres verden ved å vise dem hvordan de skal kontrollere deres sinn så vel som deres organer.

Trinn 3

Handle for yoga DVDer. Populariteten av yoga, i sine mange former, hadde ført til en stor økning i antall god kvalitet instruksjonsvideoer yoga DVDer på markedet. Hvis du er en nybegynner, kan det være lurt å se etter DVD-er som er enten rettet spesielt for de nye å yoga eller de som tilbyr opplæring for ulike nivåer av erfaring. En rask Internett-søk kan hjelpe deg med å finne de som har blitt vurdert godt av brukerne, hjelpe deg å unngå å kaste bort pengene dine ved å kjøpe en trenings-DVD som enten dårlig gjort eller ellers lav kvalitet.

Trinn 4

Handle for yoga dvder. Spasere gjennom en bokhandel.
Handle for yoga dvder. Spasere gjennom en bokhandel.

Spasere gjennom en bokhandel. Det finnes en rekke gode bøker tilgjengelige på yoga, mange tilbyr detaljerte skisser eller klare fotografier for å hjelpe deg utføre de positurer. Se etter bøker som inkluderer rikelig kommentarer og som tilbyr tips for å høste de mange fordelene ved å praktisere yoga.

Trinn 5

Øvelse gjør mester. Som med alle ting, jo mer tid og energi som du dedikere til å lære og praktisere makt yoga, jo bedre vil du gjøre. Det kan ta en stund å bygge styrke og utholdenhet er nødvendig for å fullføre Ashtanga treningsøktene, spesielt hvis du er ute av form, men hvis du holder på det, vil du snart oppdage at du føler sterkere, roligere, og sunnere enn noen gang før !