E2h

Hvordan å lære om tatovering fjerning

Takk til Angelina Jolie, vi alle er mer kjent med begrepet tatovering fjerning enn vi kan være noe annet. Selv om bildene av Angelina Jolie tatoveringer ble fjernet fra Tomb Raider ramme for ramme for ramme, sjansene er at du ikke har den samme mulighet som er tilgjengelig for deg for å si, din kommende bryllupet video. Her er noen tips om hvordan du får din egen personlige "Billy Bob" fjernet:

Hvordan å lære om tatovering fjerning. Intenst pulset lys terapi.
Hvordan å lære om tatovering fjerning. Intenst pulset lys terapi.

  1. Laser. I laser tatovering fjerning, pulser av laser bryte opp tatoveringen pigment i huden. Det er tre lasere som brukes for tatovering fjerning, kalt Q-switched Nd: YAG, Q-switched Alexandrite, og Q-switched ruby. "Q-svitsjing" begrepet refererer til pulser av laser som er korte, høy intensitet pulser. Laseren brukes avhenger fargene på tatoveringen. Flere behandlinger er vanligvis nødvendig å fjerne hele tatoveringen. Laseren fragmenter tatovering pigment, som ditt eget immunsystem deretter fjerner. Mens laser gjør bryte opp pigment, gjør det også noen skade på huden din, noen ganger forårsaker blemmer og eventuelt arrdannelse. Følg en photojournalistic beretning om en kvinnes laser tatovering fjerning reise på Cockeyed .
  2. Intenst pulset lys terapi. (IPL) bruker pulser av lys (ikke laser) med en bølgelengde mellom 400-1200 nanometer å målrette tatovering pigment i huden din. Kroppens eget immunsystem fjerner pigment når den er blitt løsnet. Folk som er naturlig mørkhudet eller har mørkhudede slektninger er mer sannsynlig å oppleve hypo-eller hyperpigmentering som følge av intens pulserende lys terapi.
  3. Excision. Du har sikkert hatt tenner excised. Tattoo eksisjon er en lignende prosess. Bedøvelse brukes til nummen området, og tatoveringen er fjernet via kirurgi. Huden blir deretter sydd sammen, eller i noen tilfeller som involverer store områder, er en hud pode brukt. Med store tatoveringer, men er tatoveringen noen ganger tatt ut i deler, som begynner med sentrum og deretter fjerne sidene i en senere operasjon eller kirurgi.
  4. Dermabrasion. Dermabrasion er akkurat hva det høres ut som-slitasje av huden (eller anfall). Det øverste laget av huden din er slipes bort. Ouch! Etter prosedyren, er huden rød og rå og tar flere måneder å lege.
  5. Cover-up. Noen mennesker velger å dekke opp en eksisterende tatovering med en ny tatovering. Du må velge et design som fungerer med din eksisterende tatovering. Siden et bilde er verdt tusen ord, ta en titt på et eksempel her på Tattooartists . Det er lurt å velge din tatovering artist nøye for denne prosedyren, be om å se eksempler på hans forrige cover-up arbeid.
  6. Tatovering fjerning kremer. Tatovering fjerning kremer hevder å falme fargene tatoveringen din. De fleste av selskapene annonsering tatovering fjerning kremer synes sketchy i beste fall, og noen produkter kan inneholde farlige kjemikalier.
  7. BEWARE. Hvis Food and Drug Administration ikke kan sette frykt for skade i deg, jeg vet ikke hvem som kan. Sjekk ut FDA nettside og skriv inn "tatovering fjerning" i sin søkefunksjon. Vær sikker på at den som fjerner tatovering er oppdatert på de nyeste helseadvarsler utstedt av FDA.

Husk at uansett tatoveringen fjerningen

Husk at uansett tatoveringen fjerningen, vil du sannsynligvis ha noen arr eller variasjoner i farge som forblir selv etter din tatovering er fjernet. Den nyere tatoveringen, jo bedre sjansene dine for fjerning En tatovering som har vært på huden din for en svært lang tid vil trolig bli vanskeligere å fjerne. Likevel, vi er sikker på at nye hubby vil sette pris på det!