E2h

Hvordan å lære om hofteprotesekirurgi

Hvis du har alvorlig leddgikt smerte i hoften som er i konflikt med dine vanlige aktiviteter, kan du være en god kandidat for hofteprotesekirurgi. Dette er en svært vanlig prosedyre som erstatter de grove eller syke flater av bein på deres felles område med en glatt implantat. Mens kirurgi kan være smertefullt, har mange funnet resultatene vel verdt det, og har vært i stand til å gjenoppta en aktiv livsstil etter utvinning perioden.

Hvordan å lære om hofteprotesekirurgi. Les opp på nettet om de nyeste hip erstatning alternativer.
Hvordan å lære om hofteprotesekirurgi. Les opp på nettet om de nyeste hip erstatning alternativer.

Her er noen måter å finne ut mer:

 1. Snakk med legen din om hva du kan forvente med hofteprotesekirurgi. Noen spørsmål å stille er: hvor lenge vil operasjonen ta, hva slags smerter bør jeg forvente med prosedyren, hva utvinning involvere og hvor lenge vil resultatene vare?
 • Les opp på nettet om de nyeste hip erstatning alternativer. Gjør et nøkkelordsøk etter "hofteprotesekirurgi" og bla gjennom noen av de beste resultatene for å få en rask oversikt. Der kan du finne mange nyttige nettsteder, inkludert Mayo klinikken og National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer .
 • Du kan også besøke http://ehipreplacement.com/ for en katalog av noen nettsteder knyttet til hip smerte og behandlingsalternativer, eller http://hip-replacement.big.com for koblinger til mer om den siste utviklingen i feltet.
 • Registrer deg en syv ukers e-kurs på hofteprotesekirurgi ved http://orthopedics.about.com/c/ec/17.htm . Den type informasjon du vil lære omfatter årsakene bak hofteprotesekirurgi, mulige behandlingsalternativer for å vurdere, hva inngrepet vil være ut og hva du kan forvente for gjenopprettingen.
 • Spør legen din om en mini hofteprotesekirurgi ville være et godt alternativ for deg. Dette er en hofteoperasjon prosedyre som er minimalt invasiv, men i noen tilfeller kan ikke være like effektivt som andre hip surgeries.
 • Les opp på nettet eller hos din lokale bokhandel om mulige komplikasjoner som kan oppstå med hofteprotesekirurgi slik at du kan være forberedt på risikoen.
 • Forstå at hofteprotesekirurgi er ikke en permanent løsning. Over tid kan implantatet slites ut. Når dette skjer, vil du trenge en gjenta hofteoperasjon, eller "revisjon", som kan være mer komplisert.
 • Vær oppmerksom på at i tillegg til hofteoperasjoner seg ut, kan de også løsne opp. Denne tilstanden kalles osteolyse. Hvis dette skjer, vil du trenge en hofteoperasjon revisjon, som retter problemet.
 • Finn ut mer om fremskritt blir gjort i hip erstatning alternativer og se om - eller hvordan - disse endringene kan nytte for deg i fremtiden.
 • Kontakt med andre pasienter som har gjennomgått hip erstatning surgeries og lære om deres personlige erfaringer på http://orthopedics.about.com .
 • Spør legen din om han eller hun kan sette deg i kontakt med andre pasienter som allerede har vært gjennom erfaring, slik at du kan få noen råd fra dem om hvordan å forberede og hva du kan forvente i løpet av gjenopprettingen.