E2h

Hvordan å kurere syre dårlig naturlig

Syre dårlig eller hva noen kaller Acid Reflux er en vanlig medisinsk tilstand som kan være svært ubehagelig eller ekstremt smertefullt, men kan behandles naturlig hvis man så opts. Syre dårlig er når væskeinnholdet magen sikkerhetskopierer til spiserøret eller når magen blir betent eller irritert. Symptomer på acid reflux kan omfatte brennende følelse i brystet (det er derfor det er også kalt halsbrann til tider), urolig mage, oppblåsthet og en syrlig smak i munnen. Ofte skjer dette etter en usedvanlig stort måltid, uregelmessig spising vaner, røyking og stress. Mens syrenøytraliserende midler er vanlige rettsmidler for acid fordøyelsesbesvær, er det også en rekke naturlige måter å lindre den.

  • Urtemedisiner - En vanlig og naturlig måte å avlaste syre dårlig er gjennom te. Det er flere te anbefales for dårlig - noen av dem er veldig kjent og lett å skaffe som kamille, ingefær og mynte-te. Kamille generelt er kjent for å ha en beroligende og beroligende effekt mens ingefær er kjent for å avlaste gass og oppblåsthet og er også kjent for å fremme fordøyelsen. Mynte, som allerede er kjent for sin kjølende effekt, er også antatt å avlaste dårlig, gass og halsbrann som mint angivelig lindrer muskel slimhinnen i fordøyelseskanalen.
  • Soda vann - Vanlig brus vann er ment å gi umiddelbar lettelse for oppsvulmet, gassy symptom assosiert med syre reflux. Sodavann er ment å gjøre deg burp slik å avlaste noen av gassen og syre i magen.
  • Brus crackers - ren og usaltet seg fortrinnsvis er kjent for å absorbere syre i magen og derfor bidra til å lette smerten. Brus crackers har også ingredienser i dem som nøytraliserer syrer og gi deg rask lindring. Hvis du er usikker på om du kjøper de riktige brus crackers (slik som å holde dem hendig når spise ute), spør din lokale helsekost butikk, og de skal peke deg i riktig retning.
  • Sovestilling - Hvis du er i ferd med å krype til køys, men led gjennom fordøyelsesbesvær, er et annet tips for å sove i en posisjon som ikke legger mer press på magen og vil bidra til å stoppe syre fra å flytte i spiserøret. Sove med en litt hevet hode ved hjelp av puter til å støtte deg. Hvis du kan, prøv å vente et par timer før du sover slik at du sover på en mer avslappet mage eller når dårlig har blitt lindret betraktelig.


Selvfølgelig den beste måten er å ikke få dårlig i første omgang

Hvordan å kurere syre dårlig naturlig. Selvfølgelig den beste måten er å ikke få dårlig i første omgang.
Hvordan å kurere syre dårlig naturlig. Selvfølgelig den beste måten er å ikke få dårlig i første omgang.

Selvfølgelig den beste måten er å ikke få dårlig i første omgang. Hvis du får dem ofte eller allerede vet at du er pre-disponert til dem, bør du kontakte lege om de beste kosthold og livsstil for deg. Du må kanskje kutte ned på røyking og drikking og kosthold kan være regularized. Hva slags mat du spiser er en annen faktor som fet mat har vært kjent for å forårsake acid reflux. Alle disse små endringene kan ikke bare hindre deg fra å få halsbrann, samlet, er det bedre for helsen din også!