E2h

Hvordan å kurere alkoholisme

Alkohol er en ekstremt avhengighetsskapende stoff

Alkohol er en ekstremt avhengighetsskapende stoff. Det er folk som får hekta på det, og kan ikke fungere uten det. Ironisk nok er det det samme stoffet som hindrer deres funksjonalitet som normale individer. Alkoholisme ikke bare påvirker sinnet, men har skadelige effekter på normal fysiologi, så vel. Kroniske alkoholikere har økt risiko for en rekke andre sykdommer, spesielt at av leversykdom. Metabolittene av alkohol er en giftig substans, som skade leveren, noe som fører til fet degenerasjon og til slutt, cirrhose. Det har også blitt assosiert med øket risiko for maligniteter. Den alkoholiserte, spesielt når beruset, utgjør også en risiko for seg selv og andre. På grunn av tap av hemninger, alkoholholdige engasjerer seg i risikabel adferd som kan føre til skade på andre.

De dødelige vanedannende egenskaper av alkohol er todelt: fysiologiske og psykologiske. I sistnevnte har personens sinn lurt ham til å tro at han trenger å drikke for å være normal. Han kan ikke tenke uten den, heller ikke kan han være en funksjonell menneske uten fix hans. Den fysiologiske avhengighet er mer dødelig: alkohol tilbaketrekning symptomene kan variere fra frysninger, kvalme, oppkast, til mer alvorlige og dødelige syndrom kjent som "delirium tremens" - anfall, hallusinasjoner, og risiko for død.

Alkoholisme da, må behandles og herdet så tidlig som mulig. Her er noen tips som du bør være i stand til å huske på når herding en kjær av alkoholisme.

  • Den beste måten å starte er å få personen til å innrømme at han har et problem. Ikke vær combative og konfronterende - dette kan bare føre til personen blir mer defensiv og fiendtlig, som vil være counterintuitive man starter noen behandling. Det ville være best om innsatsen kom fra hele familien i form av en intervensjon.
  • Du kan snakke med legen din om hvordan du registrerer din alkoholholdige elsket på i et rehabiliteringsprogram. Anonyme Alkoholikere er ikke den eneste programmet tilgjengelig for alkoholisme (faktisk, noen gjenstand til sine religiøse undertoner så vel som dens meget høye tilbakefall). Du kan velge en som passer din kjære ens behov og trossystemer.
  • Unngå steder der drikking er sett. Du ønsker ikke at personen får forledet til å drikke ved bare å se andre mennesker nyte en glede han frata seg selv. Gjør det til en vane å gå til "tørre" steder - på biblioteket, kirken, kjøpesenter, og andre lignende steder der du kan ha alkohol-fri moro.
  • Det kan være lurt å snakke med legen din om farmakologisk behandling for alkoholisme. Det er noen legemidler som viser lover i herding alkoholisme som acamprosate og naltrekson.
  • Vær tålmodig og utholdende. Du kan ikke angre år med dårlige vaner på en enkelt dag, og heller uke, og heller måned, og heller ikke i år. Det vil ta all den kjærlighet og omsorg for familien å kurere pasienten av alkoholisme hans.


Dette er bare tips

Hvordan å kurere alkoholisme. Den beste måten å starte er å få personen til å innrømme at han har et problem.
Hvordan å kurere alkoholisme. Den beste måten å starte er å få personen til å innrømme at han har et problem.

Dette er bare tips, og ikke en omfattende guide til herding alkoholisme. Til tross for det beste arbeidet, er det ingen 100% garanti for at de som ble behandlet eller rehabilitert for alkoholisme vil bli kurert for livet. Alkoholisme beholder en svært høy tilbakefall, og dødelighet fra komplikasjoner fortsatt å være høy. Dette er en alvorlig folkehelseproblem som trenger mer forskning og innsats fra alle - regjeringen, helsevesenet, og offentligheten.