E2h

Hvordan å kle på pilates

Først av alt

Først av alt, hva er Pilates? Pilates er en fysisk treningsprogram utviklet i Tyskland av Joseph Pilates, basert på prinsippene om aerobic og yoga. Det er blitt allment praktisert av dansere selv før det oppnådd popularitet på slutten av 1990-tallet. Den sentrale mål Pilates er å skape en slik forening av sinn og kropp slik at kroppen vil automatisk flytte med nåde og balansere selv ved bare minimalt engasjere sinnet. For å oppnå suksess i Pilates, må man ta hensyn til følgende prinsipper: konsentrasjon, muskel kontroll, presisjon, flyt eller effektivitet av bevegelse, fleksibilitet og riktig pust.

Med alle disse prinsippene i bakhodet kan du innse at læring Pilates kunne ta innsats spesielt i angrep. Det er derfor det er svært viktig at man er virkelig forberedt på å lære å praktisere Pilates. Og en vesentlig faktor er å ha riktig antrekk.

Hvordan å kle på pilates. Se etter riktig materiale.
Hvordan å kle på pilates. Se etter riktig materiale.

Hvis du ser inn praktisere pilates, her er noen tips om hvordan å kle på passende for det:

  • Se etter riktig materiale. Som Pilates består av mye stretching og kroppsbevegelse, du må sørge for at du ville være kledd for fleksibilitet og komfort. Velg antrekk som består av en kombinasjon av bomull, spandex og nylon. Dette vil bidra til å holde kroppen kjølig og vil gjøre deg til komfortabelt strekke og flytte rundt. Vær også oppmerksom på at Pilates ville gjøre du svetter mye, så sørg for at klærne ikke felle i varmen og vil gi huden din å puste.
  • Kjøp riktig størrelse. Pilates antrekk bør ikke være løs, da dette kan vise seg å være ubehagelig, og ville føre hindringer for bevegelsene dine. Samtidig bør det ikke være for stram eller sammentrekkende enten. Et tips når du velger en passende Pilates antrekk er å strekke armene og beina til full lengde, bøy kroppen og gjøre store, brede bevegelser. Hvis du føler deg komfortabel med disse bevegelsene er det sannsynligvis riktig antrekk for deg.
  • Kjenn klær regler. Som ballett, har Pilates noen klær regler. Disse inkluderer å holde håret knyttet tilbake, avstå fra seg parfyme og sterke deodoranter (for å unngå distraherende de andre medlemmene av klassen eller selv å utløse allergi angrep), og avstå fra seg smykker. Nøkkelen regelen her er å minimere tilbehør som ikke er nødvendig og som kan hindre deg fra å flytte komfortabelt.
  • Raid skapet ditt for riktig antrekk som du kanskje allerede har. En typisk skapet har vanligvis en passende Pilates antrekk. Bare sette på noen treningsklær eller noen loungewear som du allerede har, og deretter prøve den på for komfort og fleksibilitet. Poenget her er at du ikke trenger å bruke store penger på et antrekk når du allerede har en akseptabel en allerede.
  • Spør anbefalinger fra din instruktør. Før timen begynner, spør instruktør for sine egne spesifikasjoner og anbefalinger. Hvis du er innstilt på å kjøpe et nytt antrekk for Pilates klasse så spør din instruktør hva spesielle merker han vil anbefale. Du kan også se på make-up av klassen, hvis du er kvinne, og det er mange menn til stede da hvis du bare kan vurdere noen mindre stramt eller mindre avslørende antrekk (hvis du er av den disposisjon).

Planlegging av Pilates antrekket er bare første skritt, forhåpentligvis ville følge opp i en givende Pilates erfaring.

Kjøp riktig størrelse. Raid skapet ditt for riktig antrekk som du kanskje allerede har.
Kjøp riktig størrelse. Raid skapet ditt for riktig antrekk som du kanskje allerede har.