E2h

Hvordan å kjøpe baby barnevogner

En av de store elementene du skal kjøpe til babyen din er en barnevogn. Det ville være en investering vel verdt det, som barnevogner er svært nyttig for mange år. Det er mange barnevogner på markedet skjønt, og du kan bli overveldet eller båret bort. Så før du legger ut og få deg en, må du i det minste vite hva du ønsker og finne ut hva du trenger.

Først bestemmer de forskjellige typer av vogner i markedet

Først bestemmer de forskjellige typer av vogner i markedet. Barnevogner kommer i trippel, dobbel, og de mest populære enslige sitteplasser typer. Hvis du har mer enn ett barn i familien, ville da en dobbel eller trippel barnevogn trolig tjene deg bedre. Noen typer barnevogner er svært tilpasset og du kan enkelt plassere barnet å enten møte deg eller vender mot hverandre. Noen flere seters barnevogner kommer i dobbel decker typer, med ett sete litt høyere enn andre. Noen barnevogner også kommer med justerbare ratt, som vil gjøre håndtering, skyve eller trekke det lettere.

Vite hvilken som din familie foretrekker før du kjøper. Sjekk på elektroniske kataloger for funksjonene, eller enda bedre, gå vindu shopping første gang og test eller se elementene for deg selv.

Hvordan å kjøpe baby barnevogner. Først bestemmer de forskjellige typer av vogner i markedet.
Hvordan å kjøpe baby barnevogner. Først bestemmer de forskjellige typer av vogner i markedet.

Du må også vurdere å få en second hand barnevogn, hvis du kjøper splitter nye kommer til å ta en stor bulk i budsjettet. Det er mange akseptable bruktbutikker barnevogner du kan finne på nettet rubrikkannonser som Craigslist eller eBay, eller lokale avisen rubrikkannonser. Du må velge en som kan vokse med barnet som det er barnevogner som kan være hensiktsmessig å bruke skjemaet barndom til smårolling-hette. Du bør kjøpe en som du kan maksimere bruken for.

Før du får en faktisk barnevogn, om sin splitter nye eller andre hånden, undersøke konstruksjonen grundig først, og finne ut følgende:

  • Er beltene sikre nok?
  • Er hjulene og støtte i setene solid nok?
  • Kommer den med bremser? Hvis ikke, hvordan kan du klare det?
  • Kan det manøvrere i alle typer terreng?
  • Bare i tilfelle du trenger å bruke det for en familie utendørs tur, ville det være i stand til å håndtere miljøet?
  • Hvordan forestiller du deg at turen føles? De fleste trikker er selvfølgelig laget for å også gi barnet trygghet og sikkerhet, men det ville være til stor hjelp til å avgjøre dette hele greia før du kjøper.

Sjekk for eventuelle tilbakekallinger av produkter før du kjøper barnevogn

Sjekk for eventuelle tilbakekallinger av produkter før du kjøper barnevogn. Butikken funksjonærer må alltid være ærlig og i stand til å avsløre dette for deg. Du kan sjekke Forbrukere Safety Protection Commission for informasjon om det. Det siste du ønsker er å være klar om å kjøpe barnevogn som kommer med hele funksjonen du ønsker, bare for å lære det har blitt offisielt tilbakekalt av produsenten av sikkerhetsmessige grunner.

Sjekk for eventuelle tilbakekallinger av produkter før du kjøper barnevogn.
Sjekk for eventuelle tilbakekallinger av produkter før du kjøper barnevogn.

Spør om utskiftninger og garantier som noen slitasje kan forventes av dette elementet. Pass på å også sjekke om barnevogn kommer med en manual og en erstatning garanti.