E2h

Hvordan å identifisere trygge diabetikere mat børser

Diabetes kan aldri bli kurert

Diabetes kan aldri bli kurert. Men minst, kan du bruke din innsats for å hindre deg fra lidelse diabetes symptomer. Dessuten medisiner, er kostholdet blant de viktigste hensyn. Spise av den forbudte matvarer oftere kunne føre til høyt sukker nivå, som er noe som diabetikere bør unngå. Heldigvis trenger du ikke å holde på den vanlige matvarer laget for folk som lider av diabetes. Så lenge du vet hvordan å identifisere trygge diabetikere mat børser, kan du få en ikke-kjedelig utvalg på kostholdet ditt.

Gjør du det kan være vanskelig i begynnelsen. Men som du får taket på det, identifisere trygge diabetikere mat børser vil være lett. Nedenfor finner du noen tips for å hjelpe deg på at:

Hvordan å identifisere trygge diabetikere mat børser. Snakk med dietetiker din.
Hvordan å identifisere trygge diabetikere mat børser. Snakk med dietetiker din.

  • Snakk med dietetiker din. Denne profesjonelle bør spesialisere seg på innramming kosthold for diabetikere mennesker. Fortell ham at du ønsker å vite alternativ for enkelte matvarer som fortsatt er trygt for din tilstand. Han kan sikkert gi deg en omfattende liste. Denne måten, trenger du ikke å telle kalorier lenger eller sjekk den ernæringsmessige verdien av hver mat. Dette vil gjøre jobben mye enklere enn å gjøre alle disse tingene selv.
  • Bruk det du har lært i elementær. Barna lærer om gruppering av matvarer basert på hva de kan gjøre for kroppen vår. Det er farten, glød, og vokse mat. Det er også mat for protein, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler. Du kan finne en trygg utveksling mat av en viss mat i samme gruppe, så lenge du er sikker på at det er trygt for diabetikere pasienten.
  • Telle kalorier. Ikke glem å vurdere telle kalorier når identifisere trygge diabetikere mat børser. For eksempel, hvis du vil ha noe å bytte med kjøtt, kan du vurdere ost så lenge de har de samme kalorier.
  • Vurdere andre ingredienser. Det er greit å ta noen stivelsesholdige matvarer så lenge du holder dem til et minimum. Hvis du vil ha litt mat utveksling for stivelsesholdige matvarer, bør du ikke bare vurdere kalorier eller mat gruppe. Vurdere de andre innholdsstoffene i mat i tillegg. For eksempel er ikke alle brød skapt like. Noen har ingredienser i det som korn, nøtter, ost og sukker.
  • Måle det. Måling maten er ofte den eneste måten å få trygg mat utveksling, spesielt for frukt og grønnsaker. Hvis du ønsker mat utveksling for noen grønnsaker, bare husk dette en regel, hver kopp rå grønnsaker tilsvarer 25 kalorier. Sørg for å rive, terninger, eller skjære den vegetabilske før måling det i koppen for nøyaktighet.

Igjen er den beste måten å identifisere trygge diabetikere mat børser ved å snakke med dietetiker din. Han kan gi deg råd om hva du skal gjøre best med kostholdet ditt. Han vil være nyttig ikke bare for å identifisere Trygg mat børser, men også for å sørge for at du har et balansert kosthold, perfekt for diabetiker pasient.

Hvis du ikke har råd til en dietetiker, er det nest beste valget å gjøre det selv. Det vil bare være vanskelig i begynnelsen, men i det minste, vil du lære å tenke på dietician måte.