E2h

Hvordan å identifisere generiske legemidler

Generiske medisiner, generiske piller, generiske resepter og generiske produkter er narkotika alternativer som er en stor lettelse for de med økonomiske vanskeligheter. Med generiske medisiner, kan du nå følge legens resept ved å tilbringe minst 50% mindre.

Hvordan å identifisere generiske legemidler. Navn - navnet.
Hvordan å identifisere generiske legemidler. Navn - navnet.

Men før du nyte disse generiske produkter, må du vite hvordan du skal identifisere en generisk legemiddel. Her er noen måter du kan identifisere generiske legemidler:

  • Navn - Navnet er kanskje den beste identifikasjon hvis et bestemt legemiddel er generisk eller ikke. Mest generiske legemidler er merket med sine generiske navn. For eksempel, er metformin brukes istedenfor Glucophage blir metoprolol brukes istedenfor lopressor og diazepam brukes istedenfor Valium. Generisk Simvastatin brukes for Zocor og generiske navn Atorvastatin brukes for Lipitor. Du kan alltid sjekke en liste av merkevarer medisiner og deres generiske motstykke for å sjekke om stoffet du kjøpte er generisk.

Det er også noen stater, som Texas, som merke stoffet med "erstatning for" i stedet for generiske navn. Eksempler på dette er "erstatning for Lipitor," "erstatning for Zocor", "erstatning for lopressor," og "erstatning for Glucophage."

  • Pris - Sammenlignet med merkede motstykke, generiske legemidler er utrolig billig. Prisen er kanskje den mest hyllet nytte av generiske legemidler over merkede narkotika. Merkede narkotika er så dyrt fordi prisen inkluderer forskning før stoffet er opprettet, kliniske studier for å bevise stoffets effektivitet og markedsføring av stoffet. Alle disse er ikke dekket i generisk legemiddel er prisen så det er billigere.

Bortsett fra det, branded narkotika vanligvis monopolisere markedet siden formuleringen er patentert, noe som gjør et bestemt selskap den eneste produsenten av et bestemt legemiddel. Derfor kan de markere opp prisen til så mye som de ønsker.

Men nyttig. Pris.
Men nyttig. Pris.

Selv billig, kan du ikke alltid bruke prisen som grunnlag for å kjøpe en generisk legemiddel på nettet eller fra forhandlere som Walmart. Før du surfer på nettet eller tør ta det generiske piller fra Walmart, bør du sørge for første utformingen av generisk legemiddel.

  • Formulering - Hva gjør generiske legemidler troverdige er samme formulering disse har med de merkede narkotika. Ifølge FDA, kan generiske legemidler bare godkjennes for markedet dersom stoffene har de samme aktive bestanddeler som de merkede medikamenter. Også, skal styrken, administrasjonsvei og form for dosering være lik. Andre likheter at generiske legemidler bør ha med de merkede narkotika er indikasjoner, styrke, kvalitet, renhet og identitet. Generiske legemidler bør også være bioekvivalente og skal produseres i henhold til FDA strenge regler og standarder.

Men nyttig

Men nyttig, er det fortsatt tilfeller at et generisk legemiddel fører til mer intense bivirkninger enn branded narkotika, som allergi. Dette er fordi generiske legemidler ikke helt kopiere den merkede stoffet formulering. De inaktive ingredienser, også kalt hjelpestoffer, kan og må endres fordi disse er de eneste fysiske forskjellen som setter generiske legemidler hverandre. Imidlertid endrer seg selv stoffets farge påvirker andre innholdet av medikamentet, forårsaker bivirkning av generisk legemiddel.

Samlet, tar generiske legemidler er ditt valg. Leger vanligvis anbefaler å ta merkede narkotika. Så, hvis du velger å i stedet ta generiske legemidler, bare huske på disse mulige risikoer.