E2h

Hvordan å høste fordelene av fiskeolje

Ren fiskeolje er en svært rik kilde til vitaminer og omega 3 fettsyrer som EPA og DHA forløpere. Det er et stoff laget av vev av fet fisk, som laks og tunfisk. Andre kilder til fiskeolje er makrell, kveite, sild, sardiner, østers, blå fin og albacore tunfisk, pilchards, havabbor og ansjos. Fiskene brukes og renhet standarder i raffinering oljekontroll kvaliteten av fiskeoljen. Det har vært en rekke vitenskapelige oppdagelser om fordelene ved denne oljen, og flere fordeler blir fremdeles oppdaget. Her er noen av de viktigste fordelene med fiskeolje.

  1. Mindre betennelser og smerter. EPA (eikosapentaensyre) er en omega 3 fettsyre som har en gunstig effekt på den inflammatoriske respons. Det bidrar til å regulere kroppens betennelse syklus slik at det hindrer tilstander som artritt, cystitt og prostatitt.
  2. Kardiovaskulær helse. Omega 3 fettsyrer som finnes i fiskeolje er påvist stoffer. De arbeide underverk for hjertet, vener og arterier. De hjelper til å senke det totale kolesterolnivået, LDLs, triglyserider og blodtrykk, dermed øke strømmen av god kolesterol i kroppen.
  3. Hjerteinfarkt og hjerneslag beskyttelse. Hvis lag av LDL kolesterol bygge opp i arterieveggene, kalt en formasjon trombose eller en blodpropp er opprettet. Hvis dette levre renner gjennom blodårene og setter seg fast i hjernen, fører det et slag. Hvis det tetter arterien, fører det da et hjerteinfarkt. Det finnes studier som viser omega 3 fettsyrer bryte opp disse clots, og dermed redusere muligheten for slag og hjerteinfarkt.
  4. Høyere intelligens og bedre hjernens funksjon. Fiskeolje er gunstig spesielt til gravide og ammende mødre. Det kan bidra til å utvikle barnets intelligens og trivsel. Voksne kan også ha nytte av fiskeolje. Regelmessig inntak av fiskeoljer kan forbedre hukommelsen, resonnement og fokus.
  5. Mindre depresjon og psykose. Forskere i psykiatri avdeling ved University of Sheffield fant at tilskudd av omega 3 fettsyrer kan lindre symptomer på bipolar lidelser, depresjon og psykose.
  6. Lavere forekomst av barndommen lidelser. Det finnes studier som viser barn med ADD og ADHD som har kraftig forbedret bare ved å ta fiskeolje regelmessig. Personer med dysleksi, dyspraksi og tvangsforstyrrelser viste også mye forbedring med bruk av fiskeolje.
  7. Reduksjon av kreftceller. Omega 3 fettsyrer har også vist seg å bidra til å forhindre de vanligste formene for kreft som de av tykktarm, bryst og prostata. De hjelper stoppe endring av en frisk celle til en kreftvev og hindre kreft celle vekst fra forårsaker apoptose, som er død av kreft celler.

Hvordan å høste fordelene av fiskeolje. Mindre betennelser og smerter.
Hvordan å høste fordelene av fiskeolje. Mindre betennelser og smerter.

Dette er bare noen av de omfattende fordelene av fiskeolje til vår helse og velvære. Ytterligere fremskritt innen teknologi kan en dag forbedre sine fordeler. Denne utrolige stoffet har allerede vist underverk med sin naturlige sammensetning. Fiskeolje kan også være hva de gamle kjemikere leter etter. Gjennom århundrene har kjemikere vært på leting etter en "Eliksir". Kanskje fiskeolje er denne manglende substans. I alle fall har fiskeolje vist seg å være svært gunstig for helsen vår.