E2h

Hvordan å holde menstruasjonssmerter under kontroll

Mange kvinner over hele verden lider av smertefulle menstruasjonssmerter forårsaket av kontrahering av livmoren hver måned. De beste måtene å målrette smertene er ved å lindre smerter forårsaket av kontrahering av musklene, og ikke ved å dekke opp all smerte i kroppen. På en måte, menstruasjonssmerter er i utgangspunktet muskelkramper ligger i en annen del av kroppen din.

Hvordan å holde menstruasjonssmerter under kontroll. En viktigste måten å holde menstruasjonssmerter under kontroll er å unngå å drikke eller spise noe kaldt.
Hvordan å holde menstruasjonssmerter under kontroll. En viktigste måten å holde menstruasjonssmerter under kontroll er å unngå å drikke eller spise noe kaldt.

  1. En viktigste måten å holde menstruasjonssmerter under kontroll er å unngå å drikke eller spise noe kaldt. Kulde gjør musklene til kontrakt og kan forårsake kramper å forverres, så spiser som halvliter sjokolade iskrem kan føle deg bedre mentalt, men det vil gjøre kroppen din mer vondt. I stedet, drikke kamille te som kan gjøre hele kroppen slappe av, og drikke mye varmt vann. Men unngå ikke-urte-te, kaffe eller noe annet høy på koffein.
  2. Holde magen varm kan bidra til å holde menstruasjonssmerter under kontroll. Unngå å utsette deg selv for kaldt vær. En varmeflaske eller oppvarming pad rundt midjen din vil slappe av dine muskler. En måte å gjøre en improvisert varmepute er ved oppvarming av en sokk full av ris eller bønner i mikrobølgeovn og anvende den til kramper områder.
  3. Ta et varmt suge kan bidra til å slappe kroppen din enda mer. Legge noen dråper lavendel eller merian olje til badevannet kan hjelpe deg slippe spenningen fra kroppen din og holde menstruasjonssmerter under kontroll. Men unngå å bruke spa pakket boble bad som noen kjemikalier kan føre til irritasjon i skjeden. Det er best å feste med de grunnleggende olje og vann.
  4. En annen måte å holde kramper under kontroll er å trene. Det kan være det siste du vil gjøre, men øvelsen oppfordrer kroppen til å frigi naturlige smertestillende som kan presse bort smerter. En kort joggetur eller en rask spasertur bør være tilstrekkelig nok.
  5. En strekning er bra for midlertidig å holde menstruasjonssmerter under kontroll er en back mage strekk. Først ligge på ryggen og trekk bena opp slik at føttene er fortsatt berører bakken, men knærne er høyere enn magen.
  6. Drikke varm melk og spise bananer kan også bidra til å holde menstruasjonssmerter under kontroll. Den kalsium i melk er en god muskel relaxer og kalium i banan er også flinke til å lindre menstruasjonssmerter. Hvis du ikke klarer å drikke melk, fungerer noen annen mat høyt på kalsium godt og selv ta kalsium piller vil hjelpe.
  7. Hvis kramper blir så uutholdelig at det begynner å forstyrre med alt, kan ta smertestillende være de beste alternativene. Det anbefales å ta smertestillende noen dager før perioden faktisk begynner. Hvis over skranke medisiner ikke fungerer, er det sannsynligvis best å se en lege for sterkere rusmidler.