E2h

Hvordan å helbrede en klemt nerve i korsryggen

Sciatic nerve eller nerve i korsryggen er nesten aldri gitt noen kjærlighet. Nerven i korsryggen er den største i kroppen din, og det er plassert så avgjørende. Det går gjennom ryggmargen opp til dine føtter. Når en bestemt del av bein eller nærliggende deler av nerve svelle ut av proporsjoner, treffer det din sciatic nerve og forårsaker så mye smerte og ubehag. Symptomer inkluderer følelser av stivhet og ryggsmerter. Helbrede en klemt nerve er ikke helt en nervepirrende opplevelse hvis du følger disse trinnene:

Hvordan å helbrede en klemt nerve i korsryggen. Smertestillende / ibuprofen.
Hvordan å helbrede en klemt nerve i korsryggen. Smertestillende / ibuprofen.
  • Smertestillende / ibuprofen. Dette gjør egentlig ikke fjerne årsaken til problemet, men dette er din snilleste venn i tider som du er herjet med smerter som kommer fra klemt nerve. Den analgetiske eller ibuprofen vil bidra til at du fortsatt kan fungere og ikke trenger å bli lammet med smerte.
  • Trekkraft enheter. Det er enheter som kalles trekkraft enheter. Dette er ting som hjelper manuelt dekomprimere ryggraden. Egentlig kiropraktorer gjør det med sine hender ved å treffe rett sted i ryggen. Men det er belter og annet tilbehør tilgjengelig for deg som kan produsere en lignende effekt. Dekomprimeringen handlingen kan være smertefullt i starten, men det er smerte vel verdt varig siden det vil fjerne årsaken til problemet.
  • Vurdere å endre dine sko, madrass og stoler. Vanligvis er feil ergonomi den viktigste årsaken til klemt nerve. Sørg for at du investerer i gode stoler, madrasser og sko som vil gi deg den riktige støtten.
  • Ispose, deretter varmt pack. I de første tre dagene, er ispose best. Etter det, er hot pack ideelt. Du kan også bruke dette svært naturlig tilnærming for å avlaste noen av maling av isjias eller smerte i korsryggen på grunn klemt nerve. Da sammen med de andre terapi metoder, vil dette virkelig hjelpe deg å gjenopprette raskt.
  • Massører. Massasjeenhetene er hyggelig og gi kroppen din en samlet oppløftende effekt. Har disse massasjeenhetene hendig. Det er noen billige masserer stoler som du kan installere i ditt hjem og hjelpe frigjøre den stramme knuter på ryggen.
  • Riktig trening. Det er ryggøvelser viet til helbredelse klemt nerve problemer. Også fremmer yoga og meditasjon god holdning og avslapping, to ting som er himmelen for din sciatic nerve.
  • Regelmessig overvåke gjennom sjekke opp. Selv om du gjør personlige innsats for å behandle deg selv, er det likevel viktig å jevnlig overvåke ting gjennom sjekke opp. På denne måten vil du vite fremdriften ryggen nerve. Det viktigste er å få noen du kan stole på, enten det er en fysioterapeut, ortopedisk eller kiropraktor.

Den klemt nerve i korsryggen er noe som du ikke må ignorere

Den klemt nerve i korsryggen er noe som du ikke må ignorere. Den er knyttet til ryggraden og kan forårsake farer hvis venstre ubehandlet. Også være snill mot ryggen din ved å opprettholde god holdning. Ofte fraråder dette unødvendig hevelse av bein i den regionen. Bor rik på vitamin D og bare å være forsiktige er ofte gode forebyggende tiltak når du har helbredet din isjias.