E2h

Hvordan å gjenkjenne symptomer på binyrene feil

De binyrene er kilden til energi og kraft som påvirker hvordan kroppen fungerer dag inn og dag ut. Det er et par av binyrene i kroppen. Begge er funnet bare på toppen av nyrene og deres rolle er å skille ut hormoner som trengs av kroppen for å fungere normalt og godt. Disse hormonene produseres av binyrene er ansvarlig for å regulere blodtrykket, bekjempe infeksjoner og andre sykdommer, administrerende utskillelse av kroppens avfall og takle daglige påkjenninger i livet.

Det er tider av dagen når du føler veldig energisk

Det er tider av dagen når du føler veldig energisk. Andre ganger kan du føle deg sløv, døsig og trøtt. Hvordan du utfører i løpet av disse punktene er faktisk styrt av binyrene. Derfor, hvis binyrene er på en normal tilstand og gir gode resultater, vil kroppen reagere deretter. I mellomtiden eventuelle feil i disse organene kan føre inhabilitet for å utføre visse oppgaver.

Hvordan å gjenkjenne symptomer på binyrene feil. Det er tider av dagen når du føler veldig energisk.
Hvordan å gjenkjenne symptomer på binyrene feil. Det er tider av dagen når du føler veldig energisk.

Du vet at du har en binyre feil hvis du:

 • føler seg sliten og utmattet ofte
 • mangel kraft og utholdenhet
 • er utsatt for kulde og andre virussykdommer
 • lider ofte av forstoppelse og dårlig fordøyelse
 • har vedvarende allergi
 • har konstant lavt blodtrykk
 • har en hard tid på å fokusere på noe
 • få nok timer søvn og likevel føler deg sliten og svak i morgen
 • er mer aktive om natten
 • enkelt få brent ut og overveldet av presset
 • lider av menstruasjonsforstyrrelser
 • foretrekker mat som er søtt og salt
 • ta lengre tid å komme seg fra sykdom

Binyre feil kalles også adrenal fatigue

Binyre feil kalles også adrenal fatigue. Det er en forutsetning når binyrene ikke klarer å fungere til å takle påkjenninger, som kroppen blir utsatt for. På grunn av denne feilen å fungere skikkelig, symptomene manifesterer seg utad eller innad.

Når binyrene feil, symptomene blir tydelige internt når du utvikler følgende syndromer: å være svært sårbare for virussykdommer, risting av kroppen når under stress eller press; unormal hjerterytme, nakke-og skuldersmerter, forstoppelse og menstruasjonsforstyrrelser.

Binyre feil kalles også adrenal fatigue.
Binyre feil kalles også adrenal fatigue.

På den annen side, er symptomer på adrenal fatigue vist utad gjennom: tørking av huden, for mye svetting; håret falle og økning i kroppsvekt.

Binyrene funksjonsfeil kan også påvirke psykisk helse. Faktisk er de fleste symptomer relatert til adrenal fatigue knyttet til psykisk velvære person av en person. Disse symptomene er: depresjon, overdreven appetitt for mat, mangel på interesse for sex, mentale opphører, nervøsitet eller være nervøs for ingen grunn, og kort temperament som følge av svikt å håndtere stress og kravene til arbeid og livet generelt. Til tider, de psykiske manifestasjoner av binyrene funksjonsfeil er mer overveldende enn de fysiske symptomene.

Når en person lider av adrenal lidelse sitt liv som en helhet lider også. Bortsett fra dette folk rundt ham også føle byrden av hans tilstand. På grunn av adrenal fatigue, kan en person bli irritabel, kort lunte, elendig og ofte i dårlig humør. Hvis disse forholdene beskriver deg, ring legen din.