E2h

Hvordan å gjenkjenne stille hjerteinfarkt symptomer

Enkelte individer er utsatt for å oppleve stille hjerteinfarkt eller den slags hjerteinfarkt som du ikke ville lett merke som det er enten ingen symptomer eller symptomene er svært mild og dermed ikke lett å merke. De som lider av diabetes har en høyere sannsynlighet for å oppleve denne tause hjerteinfarkt på grunn av manglende evne til kroppen sin til å føle smerte som nervene kan ha blitt skadet.

Det er derfor viktig å være på vakt for mulige symptomer og tegn på at du kan ha oppstått en stille hjerteinfarkt. En rekke mennesker tror at de sanne symptomer på hjerteinfarkt er skyting smerter i brystet og i armene. Dette har blitt brukt av media for å skildre en person som lider av en alvorlig medisinsk tilstand. Dette er imidlertid normalt langt mer dramatisk og hyped enn hva en person kan oppleve i et stille hjerteinfarkt, selv om brystsmerter er et svært vanlig symptom. Symptomene inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende:

  • Brystsmerter. Dette er den mest kjente klagen av pasienter som besøker akuttmottaket. Brystsmerter er også den vanligste symptomet på at du vil oppleve hvis du har en ikke-stille hjerteinfarkt.
  • Halsbrann. Denne fredelige hjerteinfarkt symptom plager kvinner mer enn menn. Når du opplever dette symptomet du vil føle brennende følelse i øvre del av magen.
  • Kvalme. Et annet symptom som kan oppstå er kvalme. Hvis du opplever dette sammen med de andre symptomene som er beskrevet her, bør du gjenkjenne dette som et tegn på lydløs hjerteinfarkt. I noen tilfeller kan dette symptomet blitt så alvorlig at du kan også kaste opp.
  • Clamminess. Det har blitt rapportert at noen kvinner opplevde clamminess i huden mens du har en stille hjerteinfarkt. Clamminess er en tilstand hvor huden vil føle fuktig.
  • Tretthet. Mennesker som opplever stille hjerteinfarkt kan finne seg også opplever tretthet eller tretthet skyldes at hjertet arbeider dobbelt tid under det øyeblikket.
  • Svimmelhet. Observert også blant dem som opplever stille hjerteinfarkt er svimmelhet eller ørhet. I noen ekstreme tilfeller andre mennesker kan besvime under angrepet.
  • Trykk. Snarere enn skyting smerte rapportert blant dem som opplever stille hjerteinfarkt, vil noen bare føle noen kjedelig trykk i brystet.
Hvordan å gjenkjenne stille hjerteinfarkt symptomer. Brystsmerter.
Hvordan å gjenkjenne stille hjerteinfarkt symptomer. Brystsmerter.

Du lurer kanskje på om ikke legen din kan fortelle hvis du hadde en stille hjerteinfarkt før. Svaret på dette er ja. Legen gjennom en rutinemessig EKG test kan identifisere tidligere tause hjerteinfarkt. Hvis det er usikkerhet med resultatet av EKG test legen din kan foreslå som tar en øvelse stress test eller en thallium skanning av hjertet til å søke etter bevis for hjertesykdom.

Bli minnet på at selv om hva du opplever er en stille hjerteinfarkt, bør du likevel være forsiktig med din tilstand og reagere proaktivt for å hindre at dette eskalere. Jo raskere du gjenkjenne tegn på lydløs hjerteinfarkt jo raskere du får legehjelp, og jo bedre prognose vil bli.