E2h

Hvordan å gjenkjenne hjertesvikt symptomer

Under fysiske undersøkelser

Under fysiske undersøkelser, leger vanligvis spørre om det er et medlem av familien din som har en historie med høyt blodtrykk, høyt kolesterol, og hjertesvikt. Oftere enn ikke, noen mennesker prøver å skjule den virkelige score fra legen vår, slik at man unngår en rekke analyser og tester. Det er også en grunn til at på slutten av dagen, er behandling for hjertesvikt allerede for sent og på det stadiet hvor noen kan trenge å bruke store penger for medisiner.

Nedenfor finner du forslag til hvordan å gjenkjenne hjertesvikt symptomer.

  1. Hvis du er vant til å kjøre kilometer og miles, da plutselig en kort spasertur bringer deg til kortpustethet og en følelse av tretthet, må du kanskje spørre deg selv om du bare stresset ut, eller enda bedre, be om en medisinsk vurdering . Dette kan føre til en mer alvorlig problem senere, så det er bedre å forebygge det snarest. Vær på vakt også hvis du blir vekket om natten og finne deg ut av pusten.
  2. Gang på en stund, sjekke blodtrykket. Ved å gjøre det, sørg for at du er skikkelig uthvilt og at hjerteslagene er på et normalt tempo, slik at det ikke ville påvirke målingene.
  3. Betennelse i ankler og ben eller mage er også en indikasjon på hjertesvikt, siden kroppen er overbelastet med væske. Prøv å begrense salt og væskeinntak og se om anklene, ben og mage er fortsatt hoven. Hvis symptomene nekter å gå bort, så er det en stor mulighet for at du lider av en hjerte sykdom.
  4. Vanligvis er folk med hjertesvikt har problemer med å ligge flatt i sengen, med mindre de er egentlig ikke komfortabel med posisjonen.
  5. Svimmelhet, besvimelse hendelser, og tegn på lav energi er de vanlige symptomene på hjertesvikt.
  6. Hvis noen i din familie er behandlet for diabetes, hjerteinfarkt, eller hypertensjon, er det bedre å ta kontakt med lege og være ærlig med ham slik at han kunne gi deg riktig diagnose for sykdommen. Effektive diagnostiske undersøkelser inkluderer EKG eller elektrokardiogram, brystet x-ray, og ekkokardiogram.

Hvordan å gjenkjenne hjertesvikt symptomer. Hvis du er vant til å kjøre kilometer og miles.
Hvordan å gjenkjenne hjertesvikt symptomer. Hvis du er vant til å kjøre kilometer og miles.

EKG og røntgen hjelpe erkjenner sannsynligheten for tidligere hjerteinfarkt eller væske rundt lungene. Ekkokardiogram, på den annen side, er en type av ultralyd som sjekker bildet av hjertemuskelen, ventil strukturer, og blod strømningsmønstre. Hvis ingen resultater ble funnet i et EKG og X-ray, er en ekkokardiogram det beste alternativet i å identifisere eller analysere om hjertet er forsvarsløs.

Behandling for denne typen sykdom kan variere på pasientens alder og kjønn. De ovennevnte symptomene betyr ikke at du har kjøpt syndrom. Det beste systemet, likevel, er å søke råd fra din lege eller kardiolog. Mest av alt leve en sunn livsstil. Hvis funnene si at du har hjertesvikt eller det er en mulighet for hjerteinfarkt, ikke bli opprørt. I stedet finne måter å forebygge eller kurere sykdom, siden hver dag er det nye funn som kan hjelpe deg å leve livet til det fulle.