E2h

Hvordan å forstå sammenhengen mellom koffein og leddgikt

Er det virkelig en sammenheng mellom koffein og leddgikt


Er det virkelig en sammenheng mellom koffein og leddgikt? Dette har ennå ikke bevist medisinsk så debatten raser videre. Nå mens de intellektuelle prøver å løse denne tilsynelatende stort mysterium mellom en varm kopp brygge og leddgikt smerte, ville det gi deg bedre hvis du tar den på deg selv å lese om det når du kan. Forståelse er nøkkelen til å håndtere denne sykdommen.

Hvordan å forstå sammenhengen mellom koffein og leddgikt. Behandling for slitasjegikt.
Hvordan å forstå sammenhengen mellom koffein og leddgikt. Behandling for slitasjegikt.

 • Typer leddgikt Det er 100 typer leddgikt, men det er to vanlige typer som du ofte støter på:. Artrose, som er fraværet av myk brusk som beskytter bein som følge til bein-on-bein sliping. Slitasjegikt kan tilskrives gener, alderdom, og år med å spille idretter som basketball. Den andre typen er revmatoid artritt (RA), som også kan tilskrives genetisk disposisjon og miljøfaktorer. Nå mens slitasjegikt angriper leddene, kan RA også krysse over til hud, muskler og indre organer som hjertet og lungene.
 • Behandling for slitasjegikt. Varmepakninger, trening, fysioterapi, muntlige meds, og total kneoperasjon terapi er mye brukt tilnærminger for denne tilstanden.
 • Behandling for ra. Meds men til dags dato er det ingen kur for RA.
 • Å gjøre tilkoblingen. Den mest åpenbare bekymring nå er den arbeider med RA fordi slitasjegikt kan styres som du kan se. Mange medisinske forskningsinstitusjoner prøver å finne ut om det er en sammenheng mellom koffein og RA. Som du vet, er koffein et vanndrivende. Et vanndrivende gjør du ønsker å tisse hele tiden. Når du tisser ofte, har du også tisse ut mineraler som kroppen din trenger, inkludert kalsium og kalium. Kalsium er et bein-builder mens kalium holder deg fra dehydrering. Når du er dehydrert du organer ikke fungerer så godt. Dette svekker immunsystemet ditt, noe som kan føre til utvikling av RA. Det er en teori som forklarer sammenhengen mellom koffein og RA.
 • Andre faktorer å vurdere. Koffein er ikke bare finnes i kaffe. Koffein er til stede i energidrikker, brus, te og sjokolade, selv om det er bare spor i sjokolade.
 • . Administrerende RA å nærme RA og effekten koffein har på denne sykdommen, kan du prøve følgende:
  • Fjern koffein fra kostholdet ditt. Selv koffeinfri kaffe sies
   gjør RA alvorlig så ta dette ut av din stift diett også. Ved å isolere
   koffein i kostholdet ditt, vil du være i stand til å spore forbedringer i
   helse over tid. Du kan bevise for deg selv hvis ja, koffein
   forverrer tilstanden din eller ikke.
  • Minimer inntak av koffein. Hvis du ikke kan slutte å drikke kaffe
   umiddelbart, kan du i det minste minimere inntaket. En kopp kaffe i
   morgen vil ikke skade, og selv legen vil godta dette.
   Overdreven inntak av koffein er hva du ønsker å unngå, spesielt hvis du er
   på medisiner for RA.
 • Arbeid i partnerskap med legen din. Selv om koblingen mellom koffein og leddgikt har ennå ikke medisinsk bevist, må du arbeide med legen din når det gjelder ulike tilnærminger til behandlingen. Dette kan omfatte håndtering eller sperring koffein fra kostholdet ditt. Det er bare med prosessen med eliminering at du kan administrere din smerte så være en god tålmodige og følge legens ordre.


Snart nok, kan du gå tilbake til å nyte en kopp koffein fikse, men for nå fokusere på å slå leddgikt og få livet ditt tilbake!