E2h

Hvordan å forstå helsegevinst skatt

De helsemessige fordelene skatt er forfattet og forsvarte Senator Baucus som er leder av den innflytelsesrike Senatet Finance Committee. Senator Baucus er noe som tyder på at fradrag skatt på fordelene er en av de beste måtene å tjene nok penger til å betale for helsetjenester endringer som vil være behagelig for alle medlemmer av hver av partene.

Men først er det faktisk en helsegevinst eller helsegevinst forsikring? Helsegevinst eller helseforsikring er en forsikring som er ansvarlig for å betale medisinske utgifter. Det er fra tid til annen, ansatt mer omfattende å ta i forsikring som vil dekke funksjonshemming eller frihetsstraff behov. Det finnes mange typer forsikring som bil, død, familie, etc. Få deg en forsikring er et must i disse dager vurderer de økonomiske forhold og drivstoffpriser akkurat nå. Disse helsemessige fordeler kan gis av en regjering sponset sosial forsikring program eller fra private forsikringsselskaper organisasjoner. Du kan få disse enten på konsernbasis eller individuelle kunder.

Hvordan å forstå helsegevinst skatt.
Hvordan å forstå helsegevinst skatt.

Det hvite hus akkurat nå er fanget i et dilemma om hvordan du får økonomi for forbedring av helsevesenet. Helsevesenet er i behov for en overhaling som er grunnen til at Senatet planlegger å inkludere en ny skatt på en rekke arbeidsgiver gitt helsefordeler. Disse går utover verdien av de grunnleggende plan gitt til føderale ansatte og eksisterende er om 9710€ i året for en fire medlem familien. Senatet mener at den beste måten å perk opp systemet og å skaffe penger til overhaling sin er å beskatte arbeidsgiver gitt fordeler. I sin tur, en arbeidsgiver gitt plan som er verdt mindre enn sa nivå ville fortsatt være skattefritt, mens noen fordel som overstiger det vil bli beskattet som en standard eller på alminnelig inntekt. Akkurat nå er helsemessige fordeler ikke skattlagt det er derfor dette er en svært kontroversiell og følsom sak.

Hvis skatten vil bli tilpasset det ville definitivt bli faset inn over flere år, og det ville være mest sannsynlig til "bestefar" i helsemessige fordeler anses som en del av CBA som igjen vil tillate union planer om å bo skattefritt inntil ny kontrakt kan diskuteres og forhandles. Dette er Senator Max Baucus forslaget. Da han ble spurt om hvor mye penger forslaget ville gjøre, avslo han å svare. Men det var en estimert fra komiteen om beskatning at ved taxing arbeidsgiver fordeler, ville det gjøre ca ca 315€ milliarder i de neste 5-10 årene eller så, som er en stor bulk av 5€ billioner eller flere som er nesten helt sikkert nødvendig å utvide dekningen av de individene som er uforsikret.

Dersom unntaket ville bli høyere for fagforeninger, ville det gjøre skattesystemet mer politisk hyggelig, men det ville bare virke mot sin hensikt, som er å skaffe penger. Det har også blitt sagt at de summene under debatt forblir viktig, men de er fortsatt ser på en annen penger heve alternativer som inkluderer president Obamas plan som begrenser verdien av spesifisert fradrag for de familiene tjener mer enn 186 570€ årlig.

Hvordan å forstå helsegevinst skatt.
Hvordan å forstå helsegevinst skatt.

Folk fra Senatet har blitt videreført til å diskutere forslaget møysommelig og de har tenkt på hvordan å skaffe penger ved å implementere andre midler.