E2h

Hvordan å forstå fordelene med rå mat detox

Raw food detox er en diett regime som består av å spise rå ubehandlet mat. Mesteparten av maten som finnes i denne dietten er rå grønnsaker og frukt. Hvis du planlegger å gå på en rå mat detox, kan du fortsatt koke grønnsaker så lenge temperaturen på maten ikke overstiger 118 grader Fahrenheit. Ifølge studier, mat som er tilberedt høyere enn temperaturen mister enzymer som tillater kroppen å fordøye mat lett.

Hvordan å forstå fordelene med rå mat detox. Fjerner eller minsker sykdommer.
Hvordan å forstå fordelene med rå mat detox. Fjerner eller minsker sykdommer.

Det finnes også andre regler for rå mat detox. En av de regler er ikke å kombinere mat som er rik på stivelse, kjøtt-og frisk frukt i ett måltid. Deltagelse i kolon rensing kan også hjelpe din rå mat detox program. Du kan også velge å være en rå veganer. Å spise rå mat for en periode vil eliminere alle giftstoffer og skadelige materialer som er i kroppen på grunn av maten du spiser.

Her er noen av fordelene ved å gå gjennom en rå mat detox:

  1. Raskere stoffskifte. Når gjennomgår en rå mat detox, vil hastigheten på stoffskiftet øke. Dette er fordi rå mat inneholder enzymer som hjelper kroppen fordøye maten raskere. Tilberedt mat ikke inneholder en høy mengde av disse enzymene, da varmen fra matlaging ødelegger dem. Ved å spise rå mat, vil du fordøye maten raskere og lagre opp mye energi.
  2. Fjerner eller minsker sykdommer. Ulike rå matvarer kan lette eller fjerne enkelte allergier og fordøyelsesproblemer. Dette er fordi rå mat har mye næringsstoffer som vil hjelpe kurere disse plager. Å spise rå mat kan også fikse vektproblemer og forebygge fedme.
  3. Mindre craving. Når du er vant til rå mat detox, vil du finne det lettere å være fornøyd med å spise enkel mat og ikke craving kompliserte eller kokte retter. Det vil være lettere for deg å gå ut til restauranter og velger å spise rå mat i stedet for full tilberedte måltider. Du kan også undersøke ulike oppskrifter eller rå oppskrifter for å lage mat hjemme.
  4. Vekttap. Folk som ønsker å gå ned i vekt kan gå gjennom den rå diett eller begynne å spise levende mat. Å spise rå mat vil gi deg mer energi enn å spise måltider. Dessuten er dette en god vekttap programmet, som du ikke kommer til å konsumere fett og olje fra kokt mat. Når du slanke seg, er det også lett å vedlikeholde din ideelle vekt, som stoffskiftet øker når du spiser rå mat. Du kan overvåke vekten din endrer seg gjennom en blogg eller en maskin for å se de positive effektene av denne dietten.
  5. Søtsaker og meieriprodukter. Fleste dietter krever at du eliminere sjokolade. Med rå mat detox, kan du fortsatt spise søtsaker så lenge det er en organisk sjokolade eller rå sjokolade. Du kan også konsumere rå smør og fløte, rå iskrem og rå ost.

Dette er fordelene ved å delta i en rå mat detox

Dette er fordelene ved å delta i en rå mat detox. For at kroppen din ikke bli sjokkert når du går inn i rå mat detox, kan du gjøre det sakte ved å erstatte måltider én etter én. Dette vil gi kroppen en sjanse til å tilpasse seg endringer i kostholdet ditt, og dette vil bidra til overgangen fra å spise tilberedt mat til rå mat enklere.