E2h

Hvordan å forberede for akupunktur behandling

Akupunktur er en gren av tradisjonell kinesisk medisin (TCM) som har eksistert i 4000 år. Den bruker veldig fine og sterile nåler til å helbrede smerter, smerter og plager. Det har også restorative evner til å hjelpe kroppen til å gjenvinne styrke og balanse. Hvis du ønsker å prøve dette naturlig måte å helbrede kroppen din, her er forslag for å forberede for denne behandlingen.

1. Se etter en pålitelig og pålitelig akupunktør. Akupunktur er en vitenskap og en som bør studeres grundig. Ditt ideelle akupunktør bør ha studert orientalsk medisin med en MA i Science of acupuncture. Dette er en ikke-omsettelig kravet i søket. Akupunktur kan være livstruende fordi selve inngrepet stimulerer hjernen og ryggraden så noen feil plassering av nåler av en pseudo-akupunktør kan være dødelig for deg. Du kan finne sertifiserte akupunktører på det lokale sykehuset, eller hvis du bor i New York og New Jersey, kan du gå til Sloan Kettering Center, Akupunktur Institutt for kvinner med funksjonshemning ved Hospital for leddsykdommer, og Pacific profesjonelle helsetjenester ligger i Manhattan .

2. Tenk om dine grunner for å søke akupunkturbehandling. Har du blitt fortalt om akupunktur og ønsker å prøve det ut? Hva forventer du å få ut av det? Er akupunktur din siste utvei for å bli kvitt smerter? Besvare alle disse spørsmålene og skriv ned svarene dine. Hvis du tenker på flere spørsmål du ønsker å spørre akupunktør, skrive dem ned også. Alt relevant bør bli bedt om siden dette er din første gang.

3. Null på de store klager deretter rangere disse tilsvarende. Migrene, allergier, snorking, søvnløshet? Uansett helseproblemer er bugging du nok til å søke akupunktur behandling bør også være skrevet ned og rangert før din første behandling. Dette vil hjelpe akupunktør finne riktig akupunktur behandling for deg.

Hvordan å forberede for akupunktur behandling. Bruk komfortable klær for behandling.
Hvordan å forberede for akupunktur behandling. Bruk komfortable klær for behandling.

4. Holde en daglig journal hvor ofte symptomene vises. Her er hvordan du skal gå om det.

  • Når var første gang du følte disse symptomene?
  • Hvor ofte disse symptomene oppstår?
  • Hvor lenge har du følt på denne måten?
  • Hva tror du setter disse symptomene av?
  • Føler du at du får dårligere over tid?
  • Hvordan har disse symptomene påvirket det daglige liv?
  • Tar du medisiner? Hvis ja, skrive dem ned
  • Hvor mange ganger i løpet av dagen gjør viser disse symptomene selv?

5. Definer smerte som du føler deg. Du tar ikke feil i å tro at smerten er ganske enkelt at ... smerte. Det er hvordan du føler deg. Men ved å forsøke å definere det, er du faktisk hjelpe din akupunktør tomten den behandlingen som du trenger for å utrydde den. Smerte kan defineres som: skyting, knivstikking, stikking, nummenhet, pounding, brenning, konstant, skarp, tight, utstrålende, og ekstrem eller tung. Dette kan være vanskelig å definere, men prøv for moro skyld nå en løsning for din tilstand.

6. Spiser veldig lette måltider hele dagen før din akupunktur planen. Ikke spis mat som er stivt, krydret, fet, salt, eller rik, mens forbereder akupunkturbehandling. Disse vil over-stimulere fordøyelsessystemet fører til en urolig mage.

Hvordan å forberede for akupunktur behandling.
Hvordan å forberede for akupunktur behandling.

7. Hold klar av alkohol en dag før din akupunkturbehandling. Alkohol numbs systemet gjør deg i stand til å svare riktig på behandlingen. Ditto, må du ikke ta alkohol umiddelbart etter behandlingen. For å være veldig sikker (og hvis du ikke kan holde seg tørr så lenge), spør akupunktør hvor snart etter behandlingen kan du drikke alkohol av valget.

8. Ikke utsett deg for tung og fysisk anstrengelse. Dette betyr at ingen pilates, pole dancing, løfting, løping, og seksuell aktivitet før og umiddelbart etter behandlingen. Igjen, søke klarering fra akupunktør før du utfører noen av disse aktivitetene.

Bruk komfortable klær for behandling

Bruk komfortable klær for behandling. Du vil bli bedt om å brette opp ermene og bukse ben for behandling. I akupunktur, er nåler plassert på knærne, ankler, albuer og håndledd, slik som du kan se det er et klart behov for å kle komfortabelt for dette formålet.