E2h

Hvordan å forberede en flaske morsmelkerstatning

Å vite hvordan å forberede en flaske morsmelkerstatning riktig er viktig i fôring babyen på riktig måte. Selv om du ammer barnet ditt fullstendig, er det viktig for deg å vite vanskelighetene med å forberede en flaske formel i tilfeller der morsmelk er utilgjengelig. Noen ganger har en baby en hard tid å klinke. Andre ganger kan du oppleve medisinske tilstander som vil forby deg fra å produsere morsmelk. Disse sakene vil gjøre det vanskelig for deg å mate babyen riktig og regelmessig med mindre du er i stand til å gjøre en god flaske formel for barnet å konsumere.

  1. Klargjør flasken. Hvis du bruker flasker som ikke har flaske liners allerede innarbeidet i dem, da blir du nødt til å kjøpe noen flaske liners. Flaske liners vil sikre at beholderen av melken at barnet vil drikke av er sterile. Strekk og sett flasken liner inne i flasken. Stretching er det viktig at du vil maksimere mengden melk du kan helle i duken. Hvis du ønsker å unngå dette stresset, kjøpe flasker med liners allerede er integrert. Slike flasker vil koste deg mer, men det vil gjøre livet mye enklere for deg.
  2. Varme vannet. Morsmelk kommer ut lunken. Siden du vil at formelen for å etterligne morsmelk i hver vei, sørg for å varme opp vann til det er lunkent. Husk ikke å varme vannet for mye å beskytte barnet fra forbrenning.
  3. Fylle flasken med vann. Når vannet er lunkent, hell ca 6 gram av det inn i flasken liner. Siden du bruker flaske liners, ikke basere dine mål med tallene som er oppført på flasken. I stedet får et målebeger og hell vann til den når riktig nivå. Du kan legge til mer enn 6 gram hvis du føler at barnet ditt ikke vil bli fornøyd med så mye.
  4. Bland formelen. Ideelt, er hver scoop av formel tilstrekkelig for 2 gram vann. Siden du forbereder 6 gram av melk, da blir du nødt til å blande i 3 kuler av formelen. Sørg for å fylle scooper med formelen opp til randen. Når du blander den ideelle antall formel kuler med vann, lukk flasken med brystvorten ved å skru den fast. Så snart dekselet er på, riste flasken hjertelig i ca 10-15 sekunder. Dette vil gi formelen for å blande godt med vann. Etter risting, la flasken stå i et par minutter, slik at boblene forsvinner. Mate babyen med melk bobler kan legge luft til magen, noe som kan føre til en ubetalt magen.
  5. Test melk. Så snart du merker at melken bobler har spredt, drypp noen dråper melk på håndleddet for å teste varmen av melk. Hvis melk er for varmt, sørg for å kjøle det ned før det blir litt varmt. Når du føler at det er på riktig temperatur, begynner å mate babyen.

Når mate babyen

Hvordan å forberede en flaske morsmelkerstatning. Fylle flasken med vann.
Hvordan å forberede en flaske morsmelkerstatning. Fylle flasken med vann.

Når mate babyen, sørg for å mate ham stående for å sikre at melken går ned og forblir i magen. Burp barnet etter fôring. Selv formel kan aldri erstatte morsmelk, er det fortsatt det eneste alternativet når ammingen blir vanskelig.