E2h

Hvordan å følge en langsom carb diett

European Journal of Clinical Nutrition publiserte en studie som viser at en "slow carb" diett fokuserer på lav glykemisk indeks mat er mer effektiv enn tradisjonelle lav-carb. Og noen eksperter er også enige om at folk har suksess på denne dietten. Slow carb diett er basert på forbruk av matvarer med lav glykemisk indeks karbohydrater som sammenbrudd glukose sakte i kroppen din, holde sukker i blodet konstant gjennom hele dagen. Således, ved å frigjøre energi langsomt, det hindrer sult som gjør det enkelt for deg å miste vekt. Glykemisk indeks benyttes for måling av glukose nivå grunnet karbohydrater inntak. Siden du ikke trenger å telle kalorier eller karbohydrater på denne dietten, er det mye lettere å følge reglene.

Du kan spise sjenerøse porsjoner av visse matvarer

Hvordan å følge en langsom carb diett. Du kan spise sjenerøse porsjoner av visse matvarer.
Hvordan å følge en langsom carb diett. Du kan spise sjenerøse porsjoner av visse matvarer.

Du kan spise sjenerøse porsjoner av visse matvarer. Mat som er høyere i proteiner som magert kjøtt, egg, fisk, kylling og cottage cheese. Matvarer også som er høy i fiber som grønnsaker og frukt bortsett poteter. Erstatte den i stedet for søte poteter eller mais. Belgfrukter som linser, erter, nøtter og bønner er gode også. Spis 04:56 mindre måltider i stedet for tre store.

Unngå mat som har hvite karbohydrater som hvit ris

Unngå mat som har hvite karbohydrater som hvit ris, hvitt brød og hvit korn. Brun farget karbohydrater er gode som brun ris og hvete brød. Begrense forbruket på noen hele korn korn og brød fordi den inneholder høy fruktose.

Unngå å ta noen form for junk mat og brus

Unngå å ta noen form for junk mat og brus, fra ordet junk selv vil bare legge opp avfall og giftstoffer i kroppen din. Drikker melk også kan lett gjøre deg opp i vekt selv brus. Drikk vann, te eller kaffe i stedet.

Lag en diett måltid

Lag en diett måltid. Måltider som svarte bønner, kan blandede grønnsaker med bønner, grønnsaker salater, tunfisk salater i grillet kylling, olivenolje og nøtter, og dampet fisk være sunne alternativer også. Aksje opp noen frosne grønnsaker eller hermetisert bønner, slik at disse vil være tilgjengelige når du er sulten.

Vokt dere for fet og kremet sauser når du spiser ute

Unngå mat som har hvite karbohydrater som hvit ris. Unngå å ta noen form for junk mat og brus.
Unngå mat som har hvite karbohydrater som hvit ris. Unngå å ta noen form for junk mat og brus.

Vokt dere for fet og kremet sauser når du spiser ute. Eksperter foreslår at å spise i meksikansk restaurant er det beste valget for hånden. Bestille mat med kylling. Du kan erstatte andre menyer med grønnsaker.

Lage en bedrager dag

Lage en bedrager dag. Dette betyr å sette en dag i uken som du kan konsumere noe som du mangler som hvite karbohydrater, junk mat, brus, poteter og til og med søte desserter. Ved å gjøre dette, kan holde en høy metabolic rate, og akselerere fett tap.

Følge en diett er ikke lett slik at det tar mye krefter

Følge en diett er ikke lett slik at det tar mye krefter. Noen diett vil du miste raskere hvis du følger det med trening. Vegetarianere som er under denne dietten bør spise egg og melkeprodukter fordi få en mengde protein er viktig. Du bør ikke også kutte mat på grunn av høy glykemisk indeks, gå for sunn lav glykemisk mat indeksen i stedet. Dermed er lav carb eller ingen carb diett skadelig og føre oss dårlige effekter på helsen. Bare gå for sakte carb diett for de mest effektive resultater.