E2h

Hvordan å få sertifisert i svensk massasje

Svensk massasje har blitt en favoritt blant spa fans på grunn av sin bruk av effleurage, en teknikk som inkorporerer glatt, glidende strøk, som letter muskelspenninger i kroppen. Får massasje, spesielt en svensk en, er definitivt en av de enkleste måtene å skjemme bort deg selv og lindre stress. Det er, selvfølgelig, gjennom hjelpeapparatet hendene på en ekspert massasjeterapeut!

Hvis du finner deg selv hele tiden tenke på å ha en karriere innen dette feltet, les videre. Hvem vet, det bare kan presse deg til å få dette sertifikatet som du trenger!

Hvordan å få sertifisert i svensk massasje. National certification board for terapeutisk massasje og bodywork.
Hvordan å få sertifisert i svensk massasje. National certification board for terapeutisk massasje og bodywork.

  • National Certification Board for terapeutisk massasje og bodywork. Den National Certification Board for terapeutisk massasje og Bodywork er en non-profit organisasjon som gir ut eksamener til en massasjeterapeut håp om å finne hans / hennes evne og kompetanse til å skaffe seg et sertifikat. Hvis du er interessert i massasje terapi industrien, bli kjent først med denne organisasjonen ved å besøke sin nettside ncbtmb.org og lære de kravene som det medfører for deg å bli sertifisert.
  • Velge riktig skole. Velge riktig skole er avgjørende. Sørg for å sjekke ut skolen før påmelding. Det er best å plukke skoler som er godkjent av Kommisjonen for Massasjeterapi Akkreditering eller COMTA å sikre kvaliteten på utdanningen som du skal få. Plasseringen er også viktig for tilgjengelighet og brukervennlighet. Finn ut hva akkrediterte skoler er i ditt område ved å gå naturalhealers.com . En annen ting å vurdere er skolens massasje terapi opplæringsprogrammer. De fleste massasje skoler er utstyrt med en lyd opplæringsprogram for svensk, Deep Tissue og Shiatsu-massasje, men gjerne sammenligne skoler som det vil hjelpe deg å bestemme hvilken skole som er rett for deg.
  • Planlegg en test Du vil være kvalifisert til å ta NCBTMB eksamener når du møter sin krav-mening, fullføre en 500-timers minimum av opplæring som inkluderer:. 125 timer av kroppen system, anatomi, fysiologi og Kinesiologi, 200 timer med massasje og karosseri vurdering, 40 timer patologi, 10 timer av virksomheten og etikk, og 125 timer ekstra opplæring i relaterte felt, at det å være svensk massasje. Etter eksamen, stå ved for Fullmakt til Test (ATT) brevet. Når du mottar det, kan du nå planlegge din test via nettet gjennom sin nettside, pearsonvue.com eller via telefon 888-699-1808. Studere hardt.
  • Få sertifisert. Når du har passert en standardisert NCBTM eksamen, vil sertifikatet være gyldig i 4 år, og du har lov til å påføre NCBTM akronym med navnet ditt når du begynner å øve. Å bli sertifisert betyr også at du er utmerket i ditt felt som i sin tur vil bidra til å bygge din credential og øke klientell. Men hvis du ikke klarer å passere, ikke bekymre deg. Du vil få en kopi, som vil informere deg om dine områder som er vanskelige, slik at når du ta eksamenen i 3-4 måneders tid, vil du være mer forberedt enn forrige gang.


Får massasje sikkert er en god ting, men å bli en sertifisert svensk massasje terapeut er enda bedre. Ikke bare får du til å vitne folk i deres avslappet sinnstilstand, men du får også å ha en hånd i å hjelpe dem å oppnå en stress-fritt liv, en massasje på en gang.