E2h

Hvordan å få øye øye symptomer på høyt blodtrykk

Etter å ha høyt blodtrykk kan påvirke synet ditt

Etter å ha høyt blodtrykk kan påvirke synet ditt. Kraften generert av blodtrykket påvirker veggene i arteriene som i sin tur forårsaker skade på netthinnen. Klinisk, dette kalles hypertensiv retinopati. For å være i stand til å hindre deg fra å oppleve dette, må du se opp for øye symptomer som kan tyde på høyt blodtrykk. Her er noen måter å få øye symptomer på høyt blodtrykk.

Hvordan å få øye øye symptomer på høyt blodtrykk. Er du spise riktig og trene?
Hvordan å få øye øye symptomer på høyt blodtrykk. Er du spise riktig og trene?

Se opp for hodepine. Hodepine er forårsaket av en rekke ting, men dette bør ikke tas for gitt. Det er også en indikator på forskjellig sykdom som hjernesvulst, Tendo mandibulære Disorder, eller bare ganske enkelt dysmenorrheal blant andre. I dette tilfellet, er det også et tegn på hypertensiv retinopati. På grunn av trykket forårsaket av høyt blod, det fører vasokonstriksjon eller innsnevring av retinale blodkar som forårsaker hodepine. Hvis du støter på et slags hodepine som også har en bankende følelse nær øyet, gå til legen din for check-up.

Er det blødning? Grunn av trykket på øyet, kan blodårene i øyet pause og blødning i ryggen øyet kan observeres. Dette kan resultere i delvis eller fullstendig blindhet, spesielt hvis den ikke behandles umiddelbart.

Kan du se flekker? Øyet er en svært følsom organ i menneskekroppen. Klarhet er en av de viktigste spørsmålene som vi har med det som er grunnen til at hvis et fremmedlegeme går det, er den første reaksjonen til å gni det eller få noen til å blåse ut hva det er som er irriterende på øyet. Når du har hypertensiv retinopati, kan du ende opp med å se stedene som du ikke kan forklare. Dette kan føre til uskarpt eller forvrengt syn. Det er kjent for å bli observert hos diabetespasienter som påløper denne sykdommen, teknisk blir diabetisk retinopati. Det har andre symptomer som spindelvev-lignende syn eller verre blindhet. Dessverre for diabetikere dette kan bli irreversible.

Er du spise riktig og trene? Den eneste måten å behandle hypertensiv retinopati er å regulere blodtrykket. Noen tror at bare folk med en tung profilen er utsatt for å få høyt blodtrykk. Men dette er ikke tilfelle. Hvis du spiser fet mat, røyking, drikking av alkohol, og ikke gjør noe trening, så må du gå og få blodtrykket kontrolleres uavhengig av kroppstype

Når du har høyt blodtrykk det er tider som du ikke vil være i stand til å merke noen symptomer eller selv føler syk eller noe er galt. Men selv uten symptomer din helsetilstand er fortsatt basert på din livsstil. Dermed må du også være bevisst om dette ikke bare som et forebyggende tiltak, men også som en måte å regulere blodtrykket, spesielt i løpet av behandlingen.

Å kjenne de ulike øye symptomer på høyt blodtrykk er et must

Å kjenne de ulike øye symptomer på høyt blodtrykk er et must, fordi det kan føre til ytterligere skader i øyet. Verre enda, hvis den ikke behandles hjerneskade kan også forekomme. Så når du opplever øyesymptomer omtalt ovenfor gå og se legen din for hypertensjon samt en øyespesialist.