E2h

Hvordan å dra nytte av så Palmetto

Saw Palmetto er en palme som vokser i et bredt spekter av habitater

Saw Palmetto er en palme som vokser i et bredt spekter av habitater. Innfødt til Nord-Europa, er det meste sett på de kystnære rygger av Louisiana, South Carolina og Florida. Dette anlegget har blitt kjent for å ha mange medisinske fordeler.

Saw Palmetto ekstrakt kommer fra frukten

Hvordan å dra nytte av så palmetto. Saw palmetto er en palme som vokser i et bredt spekter av habitater.
Hvordan å dra nytte av så palmetto. Saw palmetto er en palme som vokser i et bredt spekter av habitater.

Saw Palmetto ekstrakt kommer fra frukten. Rik i fettsyre og fytosterol, dette fruktekstrakt benyttes for en rekke medisinske formål. Blant de mest kjente fordelene av Saw Palmetto anlegget er lindring av benign prostatahyperplasi eller allment kjent som BPH. Fet sekresjon fra bær av denne planten antas å behandle symptomer på BPH, inkludert hyppig vannlating, vanskeligheter med vannlating, drible etter vannlating og andre stressende symptomer. Det er anerkjent for å redusere ytterligere vekst av en forstørret prostata. Flere farmasøytiske selskaper i Europa markedet Saw Palmetto legemidler til å behandle BPH. De importerer tonnevis av dette anlegget fra Florida hvert år.

Saw Palmetto er også kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper

Saw Palmetto er også kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper, og er anerkjent som et alternativ medisin for å behandle vedvarende hoste. Dette anlegget har dukket opp som en effektiv behandling for bronkitt og som et slimløsende for slimhinner. Men i å ta noen form for narkotika, må du huske å lese etikettene nøye for riktig dosering og bruk den som anvist av legen din. Selv Saw Palmetto har ingen dokumenterte bivirkninger, har pasienter ofte klaget over uregelmessig avføring, kvalme og svimmelhet.

Bær fra Saw Palmetto anlegget har hatt rykte for å være et afrodisiakum. Den tidlige North European indianere oppdaget bruk av denne planten til å behandle impotens og penile dysfunksjon. Det er bevist å forbedre en manns evne til å opprettholde en ereksjon. Som en seksuell stimulans, kan dette anlegget avhjelpe mannlige ytelsesproblemer samt behandle infertilitet hos kvinner. Det er regnet blant de tre beste urter for å inneholde afrodisiakum egenskaper.

Tidlig forskning tyder også på at Saw Palmetto har anabole egenskaper for å styrke musklene, og det bidrar i utviklingen av kroppens vev. Denne gamle europeiske tonic er langsomt økende popularitet blant folk som ønsker å bygge og tone musklene. Siden det besitter en sterk naturlig steroid, er det blitt foreslått som en steroid erstatning for idrettsutøvere, men det er ennå ikke støttet.

Saw palmetto ekstrakt kommer fra frukten. Saw palmetto er også kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper.
Saw palmetto ekstrakt kommer fra frukten. Saw palmetto er også kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper.

Nylige funn gjort av europeiske forskere har funnet ut at Saw Palmetto kan fungere som en "beroligende middel" hvis presentert i blodet. I begynnelsen av det 19. århundre, ble frukten av Saw Palmetto introdusert til pasienter med nervøse forhold, slik at det ble utviklet som en aktiv ingrediens i anti-angst medisiner kjent i dag.

På slutten av 1990-tallet, begynte mange farmasøytiske selskaper markedsføring Saw Palmetto å fremme hårvekst. I teorien kan dette anlegget benyttes til blokkere dihydrotestosteron (DHT), og for å hjelpe i forebygging av hårtap.

Med alle de medisinske fordeler av Saw Palmetto, det kommer nå i ulike former som myk gel, kapsler, tabletter, tinkturer og selv te. Mange flere studier blir gjort for å maksimere det fulle potensialet i denne lille palmen, og hver dag vitenskap er kontinuerlig oppdage nye og innovative fordeler.