E2h

Hvordan å dra nytte av ernæringsmessige gjær

Gjær er mest brukt som en bakervarer element

Gjær er mest brukt som en bakervarer element. Den letter gjæring av sukker stede i melet eller tilsettes separat til deigen. Fermentering er prosedyren hvori gjær produserer karbondioksid mens innkapsling dem i bittesmå boble formasjoner inne deigen at resultatene til deigen ekspanderende.

Gjær har store mengder protein og vitaminer. Motsatt er den aktive gjær brukes for fermenting brøddeig ikke mer enn drivkraften som gjør brødet stige. På den annen side, ikke inaktiv gjær ikke de elementer som brukes til å gjære, men det anses å være mer ernæringsmessig og flavorful enn den aktive gjær.

Hvordan å dra nytte av ernæringsmessige gjær. Det er et fullverdig protein.
Hvordan å dra nytte av ernæringsmessige gjær. Det er et fullverdig protein.

  • Det er et fullverdig protein. Inaktiv gjær, eller ernæringsmessige gjær, har ca 18 aminosyrer. Det kan utgjøre 55% av kvalitet protein og også 15 forskjellige typer av mineraler. De helsemessige fordelene av ernæringsmessige gjær kan omfatte opprettholde modell intestinal balanse, bedre blod gjenfødelse, og hjelper i å regulere kolesterolnivået, og forbedre leveren helse og funksjon.
  • Regelmessig legge gjær til oppskrifter. Dette vil gi deg flere næringsstoffer, og kan være nyttig i å opprettholde en sunn livsstil. Gjær er også lastet med B-kompleks vitaminer som hjelper i å håndtere stemninger. Det kan også styrke immunforsvaret ved å øke ernæring og kontroll, selv redusere stressnivået som det gir for vitaminmangel. Vitamin B12 befestet, ikke-GMO gjær gir den største ernæringsmessige verdi.
  • Ernæringsmessige gjær har krom. Krom er et grunnstoff som bidrar til å øke glukose toleranse. Dette er også lurt hvis du har diabetes eller uforutsigbare blodsukkernivå eller har lyst til å ha lavt blodtrykk.
  • Ernæringsmessige gjær kan brukes til en rekke kurs. Sin distinkte smaken gjør den kompatibel med en rekke måltider. Det kan være en erstatning for melk i suppe, eller en cheesy-salt alternativ til smør og salt for popcorn, eller enda en add-on for eddik basert salatdressing i stedet for ost. Gjær inneholder sterke smaker, men deilig seg på den. Vegetarianere og de som deltar i en lav kolesterol dietter kan også bruke ernæringsmessige gjær som en erstatning for kjøtt, meieri varer og andre kilder til proteiner og fett. Det anbefales å sette små mengder først når du først prøve å bruke gjær som en erstatning, som smaker inneholder det kan være for sterk og overveldende. Prøve å legge litt mer hvis måltidet viser seg å være bitter eller tørt.
  • Ernæringsmessige gjær hjelpemidler i avgiftning av giftstoffer i kroppen. Mengden fiber det avgir hjelper rense kroppen, og er viktig for å holde hjertet og tarmene rene og sunne. Dessuten er fiber noe vi ikke får nok av.

Ernæringsmessige gjær er mest å foretrekke for folk flest, fordi det gir deg fordeler på en måte at det hjelper deg å opprettholde en sunn livsstil uten å ofre smak og aroma. Selv en liten mengde flak i en bolle med suppe eller kornblanding vil gi deg mat forbedret med ekstra vitaminer og mineraler som du vil holde deg sunn og frisk.