E2h

Hvordan å dra nytte av aloe vera

Aloe vera er en sukkulent som ofte vokser i tropene. Det er populært kjent for å ha ulike medisinske egenskaper.

Dateres tilbake tusenvis av år siden

Dateres tilbake tusenvis av år siden, har aloe vera vært brukt som et naturlig hjem rette for behandling første grads forbrenning. Aloe Bladene inneholder en klar gel som kan påføres topisk som en salve. Bryte av en del av blad sin vil produsere en tykk saft som antas å ha anti-inflammatorisk egenskaper som fremskynder helbredelse av sår og redusere betennelser.

Den grønne delen av bladene som omgir gelen brukes til å produsere en juice, mer populært kjent som aloe lateks. Det har tradisjonelt blitt tatt for å behandle vanlige fordøyelsesenzymer tilstander som diaré og forstoppelse.

Hvordan å dra nytte av aloe vera. Aloe vera på hudpleie.
Hvordan å dra nytte av aloe vera. Aloe vera på hudpleie.

Den helbredende underverk av aloe vera har ikke falmet som årene gikk. Faktisk er mye mer aloe vera produkter blir utviklet hele verden.

Aloe vera på hudpleie
Kanskje en av de mest populære bruk av aloe vera er i lindre hudsykdommer. Det antas at Cleopatra har brukt den til å opprettholde sin strålende hud. Sin anti-inflammatorisk egenskaper har vært svært nyttig i healing sår og har kurert nesten alle kjente hud sykdom fra solbrenthet, stikk, insektbitt, sår og utslett. Gel-lignende substans som kommer fra bladene krever svært minimal prosessering, det kan også brukes direkte. Jo mer naturlig, jo bedre for huden. Siden det er en gel, gir det en beroligende lettelse som gjør det til et utmerket tillegg til deg førstehjelpsutstyr.

I lys av det faktum at dette anlegget har helbredende og lindrende evner, er det nå brukes som en aktiv ingrediens i anti-aldring kremer. Det bare er fornuftig at dette lurer anlegget er brukt i celle regenerering å bekjempe effektene av aldring i huden. Ikke rart selv har barberhøvler aloe striper for en fuktighetsgivende effekt.

Aloe vera i å hjelpe fordøyelsen
Aloe juice eller lateks blir brukt som et avføringsmiddel. Det er kjent for å regulere avføring og alkalize fordøyelsesenzymer syrer derfor forebygge og lindrende syreangrep eller magesyke. Med sine helbredende egenskaper, kan noen interne slitasje forårsaket av magesår bli gjenopprettet. Tarm regulering er viktig å hjelpe kroppen vår skylle ut giftstoffer som kan gi skadelige effekter i vårt system. Den aloe vera juice er en naturlig detoxifier for å løsne akkumulert rester i tykktarmen vår.

Dateres tilbake tusenvis av år siden. Aloe vera i å hjelpe fordøyelsen.
Dateres tilbake tusenvis av år siden. Aloe vera i å hjelpe fordøyelsen.

Aloe vera i å hjelpe opprettholde kroppsvekt
Med sin gunstige effekt på fordøyelsessystemet, har regelmessig inntak av aloe vera blitt anerkjent som et effektivt hjelpemiddel i å opprettholde kroppsvekt og vekttap. Selv om det ikke er noen mirakel vekttap kur, med riktig trening og kosthold, kan du inkludere Aloe Vera som et supplement for å rense ut giftige rester slik at du med et løft av energi hver dag. Giftige stoffer i kroppen din kan føre til en følelse av svakhet og tretthet som er grunnen til at det er viktig å avgifte kroppen din.

Denne artikkelen er ment å gi deg grunnleggende informasjon om fordelene av aloe vera, men hvis du har flere spørsmål, er det alltid best å konsultere eksperter.