E2h

Hvordan å designe din trening planen

Utforme en treningsøkt tidsplan vil hjelpe deg å holde fokus og unngå dilly-dallying når du trener. Stikker til en treningsøkt tidsplan vil hjelpe deg i å oppnå resultater. Les videre og vi vil gi deg tips om hvordan du kan designe din egen trening tidsplan.

Hvordan å designe din trening planen. Inkludere treningen i kalenderen.
Hvordan å designe din trening planen. Inkludere treningen i kalenderen.

Inkludere treningen i kalenderen.
Utpeke tid og dagen etter treningen. Workout planlagt minst tre ganger i uken kan være et godt forsprang, spesielt for nybegynnere. Skriver du inn din trening planen i kalenderen din vil hjelpe minne deg om dine treningsøkter ukentlig og holde deg på sporet.

Ta kontakt med en profesjonell om din trening planen.
En kvalifisert trener innspill på treningen planen vil være best. Dette vil sikre at treningen planen utformet vil være basert på din nåværende form. Det er også viktig å sjekke med legen din, spesielt hvis du har noen medisinske forhold for å unngå ytterligere skader.

Husk å utføre det grunnleggende når du trener.
Det er viktig å inkludere varme ups og strekker seg i begynnelsen og kule nedturer på slutten av hver trening. Disse grunnleggende vil bidra til å minske sårhet etter hver treningsøkt.

Ta kontakt med en profesjonell om din trening planen. Husk å utføre det grunnleggende når du trener.
Ta kontakt med en profesjonell om din trening planen. Husk å utføre det grunnleggende når du trener.

Bland kardiovaskulær trening med styrketrening.
For det første, kan du gjøre en blanding av kardiovaskulær trening i minst 30 minutter. Prøv ulike former for hjerte-øvelser, som jogging, sykling, svømming eller bruker tredemøllen. Ved hjelp av ulike former hver dag vil kvitte seg med den ensformige treningen.

Vurdere å legge vektløfting til treningen planen.
Vektløfting kan bidra i utviklingen av sunne muskler og slankere Bodylines. Begynn med å utvikle overkroppen, underkroppen og ryggmuskulaturen. Det beste er å legge til minst en dags hvile i hver styrke trening for å gi musklene tid til å hvile og forynge. Når kroppen blir vant til styrke trening, kan du begynne å målrette bestemte muskelgrupper som bryst, triceps, quadriceps og magen.

Ta med dine mål i treningen planen.
Sette resultatmål i hver periode av treningen vil hjelpe deg å finne din fremgang hver gang du trener, og bidra til å holde deg motivert.

Vurdere din trening ytelse.
Trappe opp treningen planen når kroppen blir vant til rutinen. Legg til flere minutter til rutine og også legge til flere resultatmål på listen for å hjelpe deg å oppnå den kroppen skjemaet du har lengtet etter.

Det har blitt sagt at trening gir deg mer energi, bidrar til å redusere risikoen for plager og hjelper deg å takle stress. Utforme en treningsøkt tidsplan og legge den som en vanlig vane vil definitivt gi deg langsiktige fordeler.