E2h

Hvordan å bli kvitt huden tags

Skin tags pleier å være små vekster av huden som begynner å henge seg

Skin tags pleier å være små vekster av huden som begynner å henge seg. De kan være de samme hudfarge eller litt mørkere i farge som resten av huden. Vanligvis er disse kodene er ikke farlig for helsen din, men mange opplever dem stygge å se på. De kan også skade hvis de er på steder der du barberer regelmessig og skrape dem under barbering. Hvis huden kodene er et problem, følger du disse trinnene og med tålmodighet kan du bli kvitt hud koder. Hvis du vil ha resultater raskt med en naturlig behandling plan, foreslår jeg at du sjekker ut Chris Gibson program for å kvitte seg med hud koder.

  1. Har huden din sjekket av en hudlege. Før du begynner å behandle hud koder, ha en lege se på dem. Han eller hun vil se etter misfarging og eventuelle avvik. Legen vil også bekrefte som er hud koder og som (hvis noen) er føflekker eller andre bekymringer.
  2. Knytte det av. Ved hjelp av en liten bit av tråden, knytte en stram knute rundt bunnen av koden der den møter huden din. Knytte knute stramt nok til at tråden forblir på i dusjen. Etter tre-fire dager bør du merke at huden tag er å snu farger og tørking opp fordi knuten du bundet er kutting av blodtilførselen til dette området. Stram knuten hvis mulig. Etter noen dager mer, bør koden og tråden falle av.
  3. Vurdere over-the-counter medisiner. Det er flere over-the-counter medisiner for å fjerne hud koder. Noen inneholder hydrogen peroxide og andre inneholder anti-virus medisiner som tørker koden ut og få den til å falle av huden.
  4. Klippe dem har av. En enkel måte å fjerne hud koder er ved å kutte dem av med saks eller en skalpell. Dette kan gjøres hjemme, men koden vil blø ganske mye og du står overfor en risiko for infeksjon, særlig hvis den saks ikke er sterilisert.
  5. Prøv en aktuell olje. Tea tree olje er et alternativ for å tørke ut en hud tag for fjerning. DAB litt olje på tag fire eller fem ganger hver dag. La oljen tørke før du setter klær på over huden tag. Gjenta til huden tag er borte. Dette kan ta fem dager til to uker.
  6. Prøv å la legen din fryse dem av. Frysing er også kalt cryosurgery. Det er en rask og det meste smertefri prosedyre som legen kan utføre på kontoret sitt i bare noen få minutter.

Hvordan å bli kvitt huden tags. Kvitte seg med hud koder.
Hvordan å bli kvitt huden tags. Kvitte seg med hud koder.

Hvis huden tagger irritere deg eller komme i veien for deg, er det noen enkle måter å bli kvitt dem. Følg disse trinnene, og du kan enten fjerne dem selv for har hudlege håndtere innsatsen.