E2h

Hvordan å bli en anorexia nervosa støttegruppe

Anorexia nervosa er en spiseforstyrrelse som rammer millioner av mennesker i Europa. Om lag nitti prosent av dem diagnostisert med denne sykdommen er kvinner. Av dette tallet, nesten alle ungdommer, tenåringer og kvinner under 25 år. Pasienter med anoreksi purposely sulte seg for å oppnå en bestemt kroppsvekt eller type. Stedet, er ekstreme vekttap resultatet.

Det er hjelp tilgjengelig for dem som lider av anoreksi

Det er hjelp tilgjengelig for dem som lider av anoreksi. En av de mange måter å få hjelp på er å bli med i en støttegruppe. En støttegruppe kan fjerne følelsen av isolasjon mange pasienter føler og gi et trygt sted å diskutere sine problemer. Her er hvordan du kan bli en anoreksi støttegruppe.

  • Innrømme at du har et problem. For å få hjelp, må du se at du har et problem. Hvis din kroppsvekt er under 15 prosent av din idealvekt, hvis du med vilje sulte deg selv eller utøve overdrevet eller du har en uvanlig besettelse med vekt eller spise, har du et problem. Hvis venner og familiemedlemmer rutinemessig kommentere på mat og fysisk utseende, bør du vurdere sine ord. Rådfør deg med legen din med en gang. Vær ærlig med ham slik at du kan få en riktig behandling.
  • Snakk med legen din. Din lege kan henvise deg til en spesialist som behandler anoreksi og andre spiseforstyrrelser. Du kan også bli henvist til å støtte grupper. Det er ofte en del av behandlingsprosessen.
  • Spør din terapeut. Under ditt rådgivning økter, spør om en støttegruppe som du kan bli medlem. Din terapeut bør være i stand til å henvise deg til en praktisk gruppe i ditt område.
  • Kontroller nasjonale sammenslutningen av anorexia nervosa og tilhørende sykdommer nettside. Konsernets nettsted er anad.org . Her finner du en liste over ressurser i ditt område eller samfunnet. Det er også en omfattende mengde informasjon tilgjengelig.
  • Gjør et nettsøk. En annen måte å finne en gruppe som du kan bli med er å sjekke på Internett. Du kan velge å gjøre en støttegruppe søk basert på navnet på organisasjonen eller gjøre et søk etter by eller stat. Du kan sjekke National Alliance på psykiske lidelser hjemmeside www.nami.org. Det er også fora på nettet som du kan delta det. MdJunction er ett eksempel.
  • Vær åpen og ærlig. Når du finner en støttegruppe, må du delta på øktene regelmessig. På et tidspunkt, må du delta i diskusjonene. Tilnærming hver økt med et åpent sinn. Helbredelsesprosessen kommer fra å være åpen om din tilstand og snakker om det. Ikke vær redd for å dele dine følelser og bekymringer fordi i økten, er du omgitt av mennesker som kan forstå og forholde seg til deg. Hvis familiemedlemmer blir bedt om å delta, oppfordrer at de blir med deg, slik at de også kan også få hjelp i sortering gjennom sine egne følelser om hvordan tilstanden din har påvirket familien og å finne måter å bedre støtte deg.


Hvis du eller noen du kjenner har anoreksi

Hvordan å bli en anorexia nervosa støttegruppe. Innrømme at du har et problem.
Hvordan å bli en anorexia nervosa støttegruppe. Innrømme at du har et problem.

Hvis du eller noen du kjenner har anoreksi, få hjelp med en gang. Det er en livstruende sykdom og kan forårsake mange langsiktige fysiske plager som et resultat av fortsatt sultne av menneskekroppen. Medisinsk intervensjon er ofte nødvendig for å bekjempe denne lidelsen.