E2h

Hvordan å berolige såre føtter på farten

Gangavstand til kontoret i et sett med pumper som ikke er spesielt designet for maksimal komfort kan ta en toll på enhver kvinne. For bearbeiding eller shopping kvinne, er hennes føtter trolig den mest brukte og misbrukte en del av kroppen hennes. Det kan bli ganske sår og smertefull. Vel, hva kan hun forvente med høye hæler og stive skinn innkapsle føttene, ikke sant? Her er noen praktiske tips for å berolige aches og smerter i føttene for enhver kvinne på farten, slik at de vil være klar for en ny runde med misbruk neste dag.

Hvordan å berolige såre føtter på farten. Få en fot gni.
Hvordan å berolige såre føtter på farten. Få en fot gni.

 • Få en fot gni. Dette er den mest populære og den lett tilgjengelig behandling for såre føtter. Bare fjerne skoene dine og begynne å gni. En fin massasje vil berolige de aches og gjøre føttene endelig føler guddommelig igjen. Nå kan du sannsynligvis gni føttene med dine egne to hender, men det ville være mye mer beroligende å ha noen andre gjøre det for deg, ikke sant? Så, hvis du har en spesiell noen rundt, be dem om å bruke litt øm, kjærlig omsorg på hunder (en grov begrep for fot).

  Under en fot gni eller massasje, kan du ønsker å søke liniment for ytterligere lettelse. En fin mentholated liniment bør gjøre pent. Hvis det ikke er tilgjengelig, og deretter vurdere å bruke din favoritt lotion eller babyolje. Ikke smøring på føttene ledsaget av en beroligende massasje kan gjøre underverker.

  Hvis du har råd til det eller har tid til det, bør du vurdere å treffe en av de foten spa og massasje steder rundt ditt område. Disse bedriftene er spesialister når det gjelder fotpleie. Bortsett fra foten behandlinger de tilbyr, kan du få en pedikyr i tillegg. Når du får en fotmassasje eller gni ned, sørg for at du treffer musklene i leggene også. Mesteparten av tiden, følte sårhet i foten kan spores tilbake til kalvene.

 • Gi dine valper et bad. Bortsett fra den tradisjonelle fot gni eller massasje, kan du alternativt berolige sårhet i føttene ved å gi dem en fin og avslappende bad. Du kan kjøpe de bærbare og praktisk fotbad på de fleste apotek og skjønnhet forsyning butikk. Fylle den opp med varmt vann og dyppe dine hunder. En 15 til 30 minutters suge bør rette sårhet følte. Det vil også myke opp eventuelle calluses som har utviklet gjennom lang tids bruk.

  Det finnes en rekke måter å hindre gnagsår samt. Gi dine valper et bad.
  Det finnes en rekke måter å hindre gnagsår samt. Gi dine valper et bad.

  For maksimal effekt, anbefales det å snøre din fotbad med Epsom salt eller essensielle oljer som kamille, eukalyptus og mandel. Disse ingrediensene kan effektivt slappe av og berolige stressa muskler og hud på føttene.

 • Heve hundene. I noen tilfeller er sårhet av føttene ikke bare forårsaket av langvarig bruk. Ja, noen ganger kan årsaken bare være grunn av en skade forårsaker dine føtter og ankler å svelle. Hvis det er tilfelle, kan du prøve å ligge på en seng og heve bena ved å plassere puter eller puter under. Dette vil gi god blodtilførsel til bena samt lindre området føttene fra enhver form av hevelse.


Det finnes en rekke måter å hindre gnagsår samt

Det finnes en rekke måter å hindre gnagsår samt. Selvfølgelig vil noen av det krever at du regelmessig praktisere de gitte alternativene som at av beroligende føttene. Men du kan velge å redusere forekomstene av seg høyhælte sko. Bortsett fra det, vurdere å sitte ned oftere og iført sko som gir maksimal komfort. I tillegg kan du legge til mer komfort til noen par sko du bruker regelmessig ved å sette inn myke og tilstrekkelig polstret innleggssåler.