E2h

Hvordan å behandle trichomoniasis

Trichomoniasis

Trichomoniasis, også kjent som "trich," er en kjent årsak til vaginitt. Det kan overføres gjennom felles eksterne vannkilder som badestamper og våte håndklær, og som en seksuelt overførbar sykdom. Trichomoniasis er forårsaket av parasitten kjent som Trichomonas vaginalis. Denne sykdommen er først og fremst en infeksjon i urogenitale passasje.

Hvordan å behandle trichomoniasis. Metronidazol er medisin ansatt for å behandle mennesker som lider av trichomoniasis.
Hvordan å behandle trichomoniasis. Metronidazol er medisin ansatt for å behandle mennesker som lider av trichomoniasis.

Medisinske rapporter viser at den hyppigste stedet for infeksjon er urinrøret og skjeden hos kvinner. Det er mest vanlig hos kvinner, men det vises også hos menn spesielt de som ikke har gått gjennom omskjæring. For sistnevnte er den mest vanlig mål for infeksjon tuppen eller hodet på penis.

Behandling trichomoniasis er relativt enkelt og en kur er ikke vanskelig å oppnå. Men du bør ikke overse denne tilstanden, hvis du eller partneren din har en, siden det kan føre til ytterligere komplikasjoner når venstre ubehandlet. Å kurere trichomoniasis, følg disse enkle trinnene:

  1. Metronidazol er medisin ansatt for å behandle mennesker som lider av trichomoniasis. De foreslåtte dose er ett inntak hver dag. Hvis du skal kjøpe dette stoffet, kan du velge å kjøpe Flagyl, et helt navn viden anbefalt av leger og spesialister.
  2. Hvis du vil motta dette stoffet bør du unngå å drikke alkoholholdige drikker i løpet av 24 timer fra inntak av metronidazol fordi blande de to stoffene vil mest sannsynlig føre til akutt kvalme og oppkast. Vær også forberedt på å oppleve bivirkninger som inkluderer rødhet i huden og en metallisk smak i munnen.
  3. Metronidazol er generelt trygt for bruk av gravide kvinner, men leger ikke foreslå bruk i løpet av første trimester. Trichomoniasis har vært knyttet til for tidlig fødsel hvis igjen uten riktig medisinering. Som en forholdsregel kontakt med fødselslege om eventuelle legemiddelrelaterte spørsmål under svangerskapet.
  4. Bortsett fra metonidazole, er det også andre stoffer tilgjengelig til å behandle trichomoniasis. Selv om disse stoffene er ikke så effektiv som metonidazole ved behandling av trichomoniasis, er de typisk tilstrekkelig til å utrydde noen symptomer. Disse stoffene er ofte foreskrevet til pasienter som er følsomme for metronidazol.
  5. Legen din kan foreslå medisiner for partneren din også, selv om han ikke viser tegn på at han også er smittet. For de fleste menn symptomer forsvinner selv uten noen behandling, men sykdommen er fremdeles smittsom.
  6. Avstå fra å delta i seksuelle aktiviteter under behandling, som en forholdsregel for å hindre deg fra å overføre sykdommen før du er helbredet. Informere din nåværende og tidligere seksuelle partnere, slik at de kan bli sjekket for tilstedeværelsen av bakterier og kurert hvis nødvendig.
  7. Den gode nyheten er at denne tilstanden kan kureres raskt, vanlig hastighet på kur er vanligvis en uke etter å ha den behandlet. Det er best å ha oppfølgende kontroller med legen din, men dette er vanligvis ikke nødvendig.

Metronidazol er generelt trygt for bruk av gravide kvinner, men leger ikke foreslå bruk i løpet av første trimester. Bortsett fra metonidazole.
Metronidazol er generelt trygt for bruk av gravide kvinner, men leger ikke foreslå bruk i løpet av første trimester. Bortsett fra metonidazole.

Denne enkle guiden vil hjelpe deg eller din partner utrydde trichomoniasis. Fremgangsmåten er lett å følge. Men hvis du har flere spørsmål er det best å konsultere din pålitelige lege.