E2h

Hvordan å behandle post nasal drypp hos barn

Post nasal drypp er svært vanlig hos barn

Post nasal drypp er svært vanlig hos barn. Dette skjer når det er en videreutvikling av et mye slim ved hals og nesen, spesielt på baksiden. Ofte er det forbundet med en følelse av at noe drypper rett fra nesen. Imidlertid er problemet med innlegget nasal drypp at det kan åpne flere plager hos barn for eksempel at av hoste og sår hals. Den gode nyheten er imidlertid at det finnes en rekke alternativer for å behandle denne tilstanden. Bur fortsatt, trenger du godkjenning og anbefaling av barnelege din først. Sjekk ut følgende behandlingstilbud for post nasal drypp hos barn:

  • Ta barnet vekk fra eksponering for allergener. Pollen, kan støvmidd, dander, og muggsopp gjøre barnet lider mer av denne tilstanden. Derfor, så mye som mulig, eliminere barnets eksponering for dem. Ellers redusere barns eksponering for disse allergenene.
  • Bruk en luftfukter fra tid til annen i ditt barns soverom. Luftfukteren kan være mye hjelp i å bryte ned mucus forårsaker post nasal drypp. Det er best å slå luftfukteren på når barnet ditt sover, eller når hans tilstand er å snu verre.
  • Få barnet ut nasal irritanter. Nasal irritanter kan inkludere aerosol spray, parfymer, og sigarettrøyk. Sørg for at du tar barnet bort fra disse irriterende som de bare kan forverre flere symptomer på post nasal drypp.
  • Arbeidet med tynning ut slim i halsen. Den sikreste måten å gjøre dette for barnet ditt er å tillate ham å drikke mer vann. Du kan også be sin barnelege for slim-tynning midler for barn som vil fungere for barnets tilstand.
  • Vurdere å bruke saltvann nesespray i behandling av tilstanden hos barn. Markedet tilbyr en rekke av saltvann nesespray for deg å velge fra. Men sørg for at du får en som er formulert for barn. Du bare må presse sprayflaske og la spray for å gå gjennom nesegangene til barnet ditt. Likevel, følg resept av barnelegen i form av bruk av nesesprayen for bedre resultater.
  • Fokus på å behandle årsaken til innlegget nasal drypp. Til tider kan denne tilstanden være et resultat av en infeksjon. Hvis dette er tilfelle, vil gi antibiotika gjøre jobben behandling av post nasal drypp. For å hjelpe deg med dette, ta kontakt med barnelege og sende barnet ditt for vurdering.
  • Tilby barnet antihistaminer for innlegget nasal drypp. I tilfelle problemet er relatert til allergi, gi barnet ditt antihistaminer vil arbeide for sin fordel. Kontroller at doseringen er akkurat nok for hans vekt og alder. Til tider kan du bare bruke noen OTC antihistamin i markedet. Men det er fortsatt best å få anbefalinger og resepter fra barnelege for å sikre at du får det beste ut av antihistaminer for barnets tilstand.

Ikke la barnet ditt til å tåle lengre fra innlegget nasal drypp

Hvordan å behandle post nasal drypp hos barn. Ta barnet vekk fra eksponering for allergener.
Hvordan å behandle post nasal drypp hos barn. Ta barnet vekk fra eksponering for allergener.

Ikke la barnet ditt til å tåle lengre fra innlegget nasal drypp. Være ansvarlig om å bringe ham til barnelege tidlig å behandle hans tilstand. Selv om det er mange av gitte løsninger for dette problemet, er det fortsatt best å konsultere fagfolk for denne saken for å sikre vellykket og effektiv behandling av post nasal drypp.