E2h

Hvordan å behandle menstruasjonssmerter med ernæring

Hvis det er en ting du hater om menstruasjonssyklusen

Hvis det er en ting du hater om menstruasjonssyklusen, er det sannsynligvis de menstruasjonssmerter du uvillig opplever hver måned. Du har kanskje prøvd mange medisiner og behandling for å håndtere månedlige menstruasjonssmerter, men hvis du ønsker å stoppe det på sunn måte, prøve å forbedre kostholdet. Selv regulere kosthold synes å være alle trivielle, det hjelper faktisk. For å finne ut hvordan du kan gjøre det, kan du lese videre.

  • Ta flaxseeds. Flaxseeds er rike på omega-3 fettsyrer og hindre produksjonen av prostaglandin, et av de skyldige i menstruasjonssmerter. Det er foreslått å ta maksimalt to teskjeer av flaxseeds daglig og legge dem til maten.
  • Forbruke mer mat rik på omega-3 fettsyrer. Annet enn flaxseeds, det er mange matvarer som er høy i omega-3 fettsyrer. Disse matvarer har anti-inflammatorisk fordeler og også avverge utgivelsen av prostaglandin. Slike matvarer inneholder fisk (laks, sardiner og makrell), nøtter, romanosalat, og egg.
  • Øk inntaket av kalsium. Mange studier viser at kalsium virker mot menstruasjonssmerter. Forskerne fant at i løpet av menstruasjonssyklusen, kalsium nivå særlig avtar blant kvinner og resultater i kramper. Så de trodde at økende inntak av kalsium kan lindre menstruasjonssmerter fordi det forbedrer vann oppbevaring og muskel tone. Dag, i økning i kalsium er allment akseptert som en linje av behandling for menstruasjonssmerter, med en dose på ca 1000 mg er mest foreskrevne dose for kvinner. Mens kalsiumtilskudd være gunstig, er å inkludere mat med høyt kalsium i kosten også anbefalt. Yoghurt, lettmelk, ost og pinto bønner har høyt kalsiuminnhold.
  • Spis mye frukt, grønnsaker og visse kjøtt. Visse frukter, grønnsaker og kjøtt er rike på magnesium, vitamin B6 og niacin. Som kalsium, alle tre bringe lettelse fra menstruasjonssmerter. Magnesium finnes i ananas, brokkoli og nøtter. Avokado, bananer, peanøtter, og kylling, derimot, er rike på vitamin B6. Niacin kan bli funnet i kylling og korn. Tilsvarende, prøv å ta kosttilskudd. Magnesium inntak bør være alt 200-320 mg, mens vitamin B6 og niacin bør være bare opp til 100 mg.
  • Kutt ned inntaket av koffein og alkohol. Menstruasjonssmerter er forbundet med koffein og alkohol siden disse to fremme vannretensjon. Eksperter foreslår å redusere inntaket av koffein og alkohol eller, hvis mulig, å kutte den ut fra kosten rutine. Men hvis du ønsker å konsumere alkohol, hold deg til rødvin.
  • Spise flere ganger om dagen. Ifølge eksperter, spise seks små måltider om dagen er bedre enn forbruk tre måltider. Denne typen spise vane forbedrer blodsukker og forebygger trøtthet, som er nyttig i bekjempelsen menstruasjonssmerter.

Disse kosten justeringer må følges hver måned

Hvordan å behandle menstruasjonssmerter med ernæring. Forbruke mer mat rik på omega-3 fettsyrer.
Hvordan å behandle menstruasjonssmerter med ernæring. Forbruke mer mat rik på omega-3 fettsyrer.

Disse kosten justeringer må følges hver måned. Innse at det ikke vil være så lett å innføre og etablere disse i din livsstil, så gi deg selv nok tid. Bør du finne det ekstra vanskelig, vurdere samarbeid med en kjær eller venn som kan bidra til å overvåke din diett.