E2h

Hvordan å behandle leddgikt

Leddgikt

Leddgikt, som bokstavelig talt betyr "leddbetennelse," er en tilstand som forårsaker smerte og bevegelse tap i store ledd. Den vanligste formen, slitasjegikt, påvirker så mye som 20 millioner europeere hvert år. Dessverre er det ingen måte å behandle denne degenerative sykdommer, men det finnes måter og metoder som kan avlaste din leddsmerter. Her er noen av dem:

  1. Samarbeidende behandlinger. For å ta vare på leddgikt, må du kanskje en rekke spesialister for å gi behandling til ulike symptomer som involverer din tilstand. Du kan ta kontakt med revmatologenes som er eksperter på herding eller behandle leddgikt, ortopediske kirurger som spesialiserer seg på bein-relaterte sykdommer, fysioterapeuter som vet hvordan og når man skal lindre smerter fra alle deler av kroppen, og ergoterapeuter som kan designe spesielle øvelser for å integrere til ditt daglige oppgave som kan bidra til å lette smerten ved leddgikt.
Hvordan å behandle leddgikt. Samarbeidende behandlinger.
Hvordan å behandle leddgikt. Samarbeidende behandlinger.

Et team av eksperter som eksempel sitert kan hjelpe til raskt lindrende du av vanskelighetene forårsaket av leddgikt. Vær oppmerksom på, er imidlertid at fullstendig behandling ikke garantert fordi hvert tilfelle av leddgikt varierer i årsak og grad.

  1. Smertebehandling. Legen din kan foreslå en diett for deg å redusere og håndtere smerten du opplever med leddgikt. Akkurat som hva en ergoterapeut ville råd, kan dette inkludere enkle walking øvelser til komplekse felles bevegelser.
  2. Varm temperatur. Det antas at varm temperatur letter leddsmerter, så prøv og bruke en varm komprimere på leddene fra tid til annen eller når du føler stikkende smerter i området.
  3. Fysioterapi. En av de mest effektive måter å midlertidig behandling av leddgikt er fysioterapi. Dette muliggjør en fokusert og detaljert oppmerksomhet til berørte områder i kroppen din, slik at for raskere felles lettelse som varer lenger enn enkle daglige øvelser.
  4. Legemidler. Når alt annet svikter, er det medisiner tilgjengelig i markedet som gir rask og effektiv smertelindring fra leddgikt. Aspirin og andre anti-inflammatoriske legemidler har umiddelbare effekter som er trygt for en pasient å ta. Andre legemidler, slik som sulfasalazin og metotreksat, behandle symptomer og kan også forsinke rask progresjon av sykdommen. Spør din lege om riktig medisinering for å ta og riktig dosering for din stadium av leddgikt.

Leddgikt kan være en sykdom det meste påvirker eldre mennesker

Leddgikt kan være en sykdom det meste påvirker eldre mennesker, men det er aldri for tidlig for deg å begynne å beskytte dine bein og ledd. Drikk mye melk og spiser mye mat som inneholder kalsium og vitamin C som hjelpemiddel raskere og sterkere bein utvikling. Regelmessig trening kan også bidra til å holde leddene i god form, noe som åpner for flytende bevegelse og hindre stivhet i vesentlig sammenføyninger, for eksempel kne og albuen, oppstår. Hvis du føler at du kan ha kontrakt leddgikt, ta kontakt med legen din umiddelbart slik at han kan gi deg riktig behandling passer for scenen av din tilstand.

Leddgikt. Smertebehandling.
Leddgikt. Smertebehandling.

Alltid huske at tidlig påvisning er nøkkelen til kur for sykdommer.