E2h

Hvordan å behandle kolikk med homøopatiske midler

Homeopati

Homeopati, i enkleste form, arbeide med prinsippet om "likt kurerer likt". Dette betyr at naturlige stoffer som er gitt til en frisk person i høye doser, og som vil produsere symptomer som ligner på sykdommen, kan brukes til å kurere sykdommen selv hvis gitt i kontrollerte mengder. Den viktigste appellen av homøopati til sine utøvere er at det er rettet til å ta ikke bare symptomene på sykdom, men også roten av problemet selv. Hvis du har en baby som stadig lider av kolikk, kan det være lurt å prøve ut noen homeopatiske midler for å løse hans tilstand. Les videre:

 • Referere til en homeopathic utøveren. Det hele begynner med å velge den beste homøopatisk middel for barnet ditt basert på spesifikke symptomer han viser. Bare et trenet homeopathic utøveren kan gi deg den nøyaktige middel som vil være best for barnet ditt.
 • Vet de vanlige homøopatiske midler brukes til å behandle kolikk.
  • En av de vanligste er kamille. Kamille brukes for babyer som gråter sint og ønsker å være konstant gjennomført. Når du bruker denne behandlingen, sørg for at du kjøper høy kvalitet, ren kamille te, og la babyen slurk bare to teskjeer av det.
  • En annen vanlig middel er bruk av magnesium fosfat. Dette er den homøopatisk middel som vanligvis brukes for babyer hvis kolikk synes å være mest lettet ved anvendelse av trykk og varme.
  • Belladonna er anbefalt for kolikk babyer som synes å bli avløst av hardt press påføres magen. Andre kolikk symptomer som krever dette midlet inkluderer feber, utvidelse av sine elever, og overfølsomhet for støy og lys.
  • Cina brukes for babyer som lider av kolikk som viser følgende symptomer: flekker av hvitt på krakk deres, oppsvulmet og hard underlivet, kløe i anal og nasal regioner av kroppen og natt Sengevæting.
  • Rheum brukes til kolikk babyer med diaré, som oppkast og svette voldsomt, og hvis avføringen er slimete og har en gjæret lukt.
 • Vet hvordan virkemidlene kan gis til barnet. Hvis du er mor til den kolikk og du ammer ham, er en av måtene å ta den rette selv og gi det videre til ham gjennom morsmelken. Dette er spesielt gjort for de virkemidlene som kamille og andre urte te som fennikel te, peppermynte-te og ingefær te. Bare drikke en kopp av noen av disse te omtrent dobbelt til tre ganger om dagen. En annen måte er å forberede homøopatisk middel for administrasjon til barnet ditt. Bland pellets av den rene form av den valgte rette med kildevann, og deretter gi det til babyen din via en dropper, eller du kan gni væsken på leppene til babyen din. Det er svært viktig at du spørre det homeopathic utøveren som til riktig potens av den rette, samt hvor ofte babyen bør gis den.
 • Være svært observante på symptomer som barnet viser. Som nevnt, er den viktigste faktoren som avgjør homøopatisk middel best for barnet ditt symptomene som han viser. Med det blir sagt, er det viktig at du nøye observere kolikk symptomer som babyen skjermer og merke dem ned, slik at det homeopatiske utøveren best vil være i stand til å bestemme riktig middel for barnet ditt.

Hvordan å behandle kolikk med homøopatiske midler. Referere til en homeopathic utøveren.
Hvordan å behandle kolikk med homøopatiske midler. Referere til en homeopathic utøveren.

Det er best at du undersøker om homeopati, slik at du forstår sine fordeler og slik at du kan dømme selv om denne type behandling som er best for barnet ditt. Lykke til!