E2h

Hvordan å behandle genital herpes

Hver medisinske utviklingen fører til en viss lettelse for mennesker venter på en kur. Behandling av seksuelt overførbare sykdommer (for eksempel genital herpes, herpes utbrudd, herpes simplex, kjønnsvorter, etc.) har utviklet og er nå blitt mer vellykket enn noensinne. Til tross for sin sensitivitet som en helse-emne, hva som er viktig i behandling av genital herpes er umiddelbar medisinsk konsultasjon og behandling når du ser og føler noen av herpes symptomer.

Det er ulike prosedyrer og resepter for behandling av de ulike typer av seksuelt overførbare sykdommer, og her er noen av de tingene leger anbefaler er at ideelt for behandling. Behandling innebærer normalt reseptfrie og reseptbelagte legemidler (vanligvis antiviral) for å gi lindring fra ubehag.

Hvordan å behandle genital herpes. Reseptbelagte medisiner kalt famvir (famciclovir).
Hvordan å behandle genital herpes. Reseptbelagte medisiner kalt famvir (famciclovir).

 • Hvis du opplever smerter og feber, kan du bruke ibuprofen eller paracetamol.
 • Hjemme, kan du ta enkle forholdsregler for å fremskynde herpes behandling. Tar en sitz bad og iført bomull undertøy vil holde viruset i å formere seg og forverre tilstanden. Bomull undertøy er nødvendig for å holde området tørt og for å la luftstrømmen.
 • Sørg for at underlivet er alltid tørr og ren (selv etter behandling). Flere bakterier lever i fuktige og kjølige temperatur innstillinger.
 • Løstsittende bukser slik at det ikke lenger irritere underlivet. Dette kan hindre rubbing av området, la det gro raskere og unngå smerte brakt ut av vabler.
 • Under behandlingen, ikke bruk feminine spray, eller douche produkter. Noen av disse produktene inneholder kjemikalier som kan forverre situasjonen. Spesielt være forsiktig hvis du bruker medisiner, kan kjemikaliene motvirke med healing.
 • Bruke produkter for underlivet som er foreskrevet eller anbefalt av legen din, inkludert de produktene du bruker regelmessig. Selv de vanlige produktene kan inneholde kjemikalier som du kanskje må stoppe helt eller midlertidig mens du er under behandling.
 • Eksperter foreslår undertrykkende genital herpes behandling for pasienter med 6 eller flere utbrudd hvert år.
 • Reseptbelagte medisiner kalt Famvir (famciclovir), er Zovirax ® * (acyclovir), og Valtrex ® * (valacyclovir) foreskrevet av leger for behandling. Bruk bare foreskrevet dose og varighet av behandling. Disse medisinene er til behandling av blemmer og sår i forbindelse med genital herpes.
 • For pasienter med mer enn seks utbrudd per år, kan riktig behandling med reseptbelagte medisiner hindre en eller to utbrudd per år.
 • I mellom utbrudd, unngå seksuell kontakt eller bruke kondom ved seksuell kontakt.
 • For gravide kvinner, bør bruk av reseptbelagte medisiner gjøres med forsiktighet.

Husk, akkurat som alle andre medisinske tilstand som krever behandling, er hyppig overvåking avgjørende i herding denne sykdommen (inkludert stans overføring av viruset til en annen person ved å avstå fra å ha seksuell kontakt når som helst under behandling).

Regelmessige kontroller er nødvendig, og husk at med riktig personlig pleie og profesjonell medisinsk rådgivning, genital herpes behandles og kan være forhindret fra periodisk. Du bør regelmessig ta kontakt med legen din for å se fremgangen din og de påfølgende trinn som du bør følge.