E2h

Hvordan å behandle feber blemmer i småbarn

Forkjølelsessår eller munnherpes er nettopp det blemmer funnet inne i munnen, vanligvis på tungen og veggene i munnen. I noen tilfeller kan munnherpes selv vises på haken og inne i nesen. Når de vises, være forberedt på en verden av skade som disse bittesmå lesjon-lignende mareritt kan være ganske smertefullt og svært irriterende. Verst av alt, det er viral (en stamme av herpes simplex) og svært smittsom. Kontakt med et åpent sår er ikke en god idé.

Dessverre kan munnherpes inngås av småbarn i tillegg

Dessverre kan munnherpes inngås av småbarn i tillegg. Selvfølgelig vil småbarn ikke være så tolerant av smerte. Verre, vil de ikke vet hvordan du skal behandle og omsorg for sår. Det er her du, som forelder kommer i. Det er din plikt å gjøre ungen føler seg bedre. Det vil innebære trøstet ham for rundt en uke siden disse blemmer normalt ta så lang tid å modne og til slutt forsvinne. Her er noen tips om hvordan du kan ta vare på din pjokk nå smittet med munnherpes.

  • Reduser feber. Mesteparten av tiden, er munnherpes ledsaget av en mild feber, spesielt hvis den skadede er barn. Hvis det er tilfelle, vil du ønsker å redusere at feber for å gjøre ungen føler seg mer komfortabel samt å redusere risikoen for ytterligere komplikasjoner. Unn feber med medisinering. Hvis ungen er varm å ta på, bruke en kald komprimere og anvende den på pannen for å bringe feberen ut. Det kan være lurt å konsultere legen din så godt om feber.
  • Tendens til blemmer. Smerten følt av barnet vil ofte være lokalisert i området av sår eller blemmer. Heldigvis er det noen måter å redusere smerte følte. For det første, kan du plassere is eller en pakke med is på blemmer. Kulden vil nummen nerveender som vil midlertidig eliminere smerte. Du kan også være lurt å vurdere å bruke smertestillende midler. Det er muntlig tatt smertestillende tilgjengelig spesielt utviklet for barns forbruk. Dette er over-the-counter medisiner og bør ikke være for vanskelig å kjøpe og administrere. Hvis du ikke vil at ungen å ta medisiner, kan du melde deg på smertestillende emne agenter som kremer og salver. Imidlertid vil disse bare gjelder dersom sårene er utenfor munnen.
  • Unngå solen. Folk flest ikke vet at solen kan faktisk bidra til spredning av blemme på andre deler av kroppen. Det skjer med eksponering. Som sa at det er viktig at barnet unngår eksponering så mye som mulig. Hvis det ikke er en luksus for deg, og deretter vurdere layering ansiktet med solkrem og leppepomade, de med høy solfaktor rating.


Til slutt

Hvordan å behandle feber blemmer i småbarn. Dessverre kan munnherpes inngås av småbarn i tillegg.
Hvordan å behandle feber blemmer i småbarn. Dessverre kan munnherpes inngås av småbarn i tillegg.

Til slutt, sørg for å ta en tur til legen din og be ham om å undersøke barnet ditt. Noen ganger kan feber blemmer skjule en mer alvorlig komplikasjon. Det er viktig at du utelukke dette. I tillegg kan legen forskrive visse medisiner for å hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen samt gi mer komfort til ungen din.