E2h

Hvordan å behandle eksem med vitaminer

Eksem har vært ansett som en autoimmun sykdom

Eksem har vært ansett som en autoimmun sykdom. Betennelse skjer på grunn av en overreaksjon på et irritasjonsmoment. Det kan også utvikle seg på grunn av senket nivåer av immunitet.

Hvordan å behandle eksem med vitaminer. Vitamin C i hundrevis.
Hvordan å behandle eksem med vitaminer. Vitamin C i hundrevis.

Selv om det er aktuelle midler tilgjengelig på tvers av lokale narkotika butikker, er det ingen tvil om at de forsterke fordelene av vitaminer er bedre i å gjenopplive huden din indre og ytre helse.

Vitamin C i hundrevis. Anbefalt daglig inntak er målt til 100 mg, som bør tas to ganger eller tre ganger daglig. Den viktigste funksjonen til dette vitamin i kampen mot eksem ligger i dens evne til å roe immunforsvaret. Det er kontinuerlig styrking tar sted fører til en mer optimal ytelse således betennelse og helbredende problemstillinger er riktig adressert. Dessuten fungerer den tandem av C og E vanskelig å holde frie radikaler i sjakk, som bringer frem en konstant produksjon av friske hudceller.

En ny brikke for å fullføre puslespillet. Gjennom årene har det vært mange debatter om hvordan vitamin D vil passe i eksem situasjonen. Det var en nyere forskning i Praha hvori kosttilskudd kom ut som gode alternativer for steroid-resistent håndeksem. Den analoge versjon alitretinoin har blitt funnet effektive mot tilbakefall tilfeller. I dag har medisinske kretser hevet dagpenger fra 100 mg til ca 1000 mg på grunn av vitaminer evne til å øke ytelsen til immunsystemet.

Eksem har vært ansett som en autoimmun sykdom. En ny brikke for å fullføre puslespillet.
Eksem har vært ansett som en autoimmun sykdom. En ny brikke for å fullføre puslespillet.

Se etter barna dine. Daglig inntak av vitamin E for voksne er 400 IE mens barn bør ideelt absorbere 200 IE i deres system. Eksperter har spioneringen dette vitaminet som den øverste hunden når det kommer til hudpleie. Bortsett fra sin overordnede bidrag til den enkeltes trivsel, vitamin E er kjent for sin hud helbredende egenskaper. Det fungerer konsekvent å hindre oksidering av essensielle fettsyrer. Når det gjelder eksem snakke, har E vært svaret for typer som vanligvis skape kaos på spedbarn og små barn på grunn av sin trygge natur. Likevel kan voksne tilfeller også stole på denne vitamin for å få jobben gjort. Dens viktigste bidrag er fuktighetssalve. Jo høyere huden fuktighet er lavere sjansene for tørrhet og kviser som deretter resulterer i redusert kløe.

Spør havet for å få hjelp. Fettsyrer kan lede vei for eksem utrydding. Kosttilskudd kan tørke ut kløe og tørrhet involvert. Se etter produkter som har omega-3, 6 og 9 på etiketten. Siden slike elementer er vanskelig å finne, kan du slå til fiskeolje. Ta 1,8 gram med en 480 mg dose.

CoQ10 kan rydde veien. Dette er en høyt ansett antioksidant som forsvinner med den aldrende prosessen. Utarming kan tilskrives administrasjon av kolesterol regulerings medisiner. Dette er grunnen til at autoimmune sykdommer som eksem blir vanskelig å inneholde. Sørg for å se dine CoQ10 nivåer når du arbeider med denne tilstanden som gjør det mulig uavbrutt strøm av vitamin C og E i hele systemet. Dette tandem er en viktig brikke i reparasjon og beskyttelse krav.

Riktig absorpsjon er et viktig aspekt i vitamin diskusjon

Riktig absorpsjon er et viktig aspekt i vitamin diskusjon. Drikk rikelig med væske når du arbeider med vannløselige typer. Ta en betydelig mengde på tallerkenen din for å sikre rask levering av fettløselige varianter.