E2h

Hvordan å behandle alvorlig eller kronisk hæl smerter

Heel smerte er ervervet gjennom en rekke årsaker

Heel smerte er ervervet gjennom en rekke årsaker, for eksempel belastningen, skade, infeksjon og sykdom. Behandlinger for alvorlige og kroniske hæl smerter mål å eliminere disse årsaksfaktorer, og lindre komplikasjoner. Her er noen vanlige metoder for behandling av hæl smerter.

  1. La hælen hvile og gjenopprette. Dette innebærer hvile hælen og unngå atferd som forverre hælen tilstand. Så mye som mulig, ikke press hælen og unngå å sette press på det, spesielt hvis du har en hæl anspore (en beindannelse i hælen din som forårsaker smerte). Spise næringsrik mat og gjøre noen milde øvelser som ikke involverer hælen (snakk med fotterapeut din for øvelser du kan trygt gjøre), for å øke din helse og øke hastigheten på utvinning av den skadede hæl. Når hælen er gjenopprettet, ikke legge for mye press på den umiddelbart. La hælen bli vant til normale aktiviteter før du gjør noe for risikabelt med hælen som løping og hopping.
  2. Ta smertestillende. Du kan ta over-the-counter smerte lindring, eller har din lege foreskrive en kraftigere smertestillende hvis du opplever alvorlige hæl og tå smerte. Aldri ta kraftige bedøvelse uten legens godkjennelse, for dette vil føre til ytterligere komplikasjoner og kan forverre hælen tilstand.
  3. Bruk is på det berørte området. Berolige en såre føtter ved hjelp av en kald komprimere. Wrap isbiter på et håndkle og forsiktig masserte den til å krenge i minst fire ganger om dagen. Dette constricts blodkarene hælen din, forårsaker det å være mindre hoven og mindre følsom for smerte spesielt under episoder med akutt hæl smerter.
  4. Massasje. Få en massasje fremmer blodsirkulasjonen og varmer huden, og dette gjør helbredelse av en skadet hæl enklere. Sørg for at massasje utøveren vet om tilstanden hælen din til å gjøre ham unngå å gjøre bevegelser som forverrer tilstanden. Enda viktigere, vet en kompetent massasje utøveren hvordan å massere strukturer hælen din for å berolige musklene, løsner blokkeringer og riktige feiljustert ledd og sener.
  5. Bruk riktig fottøy. Heel pads og hæl kopper å støtte hælen og hindre den fra å bli anstrengt. Disse brukes på innsiden komfortable og velsittende sko for umiddelbar smertelindring.
  6. Iført en splint. Foten er plassert i en splint for å hindre straining hælen muskler og fremme helbredelse. Dette er vanligvis plassert under søvn, men for alvorlige tilfeller, det er slitt hele dagen, i minst en måned.
  7. Medisinske prosedyrer. Disse involverer lydbølge behandling, steroid injeksjoner, og kirurgiske operasjoner. Med unntak av lydbølgen terapi, disse prosedyrene er invasiv og forårsake stress til hælen. Selv om disse prosedyrene er effektive, de har visse farer forbundet med dem, og det er din rett til å be om mulige komplikasjoner.
  8. Alternative behandlinger. Hypnose og meditasjon er alternative metoder for å kurere hæl smerter. Forslag til healing er gitt til en mottakelig underbevisste, som føre til helbredelse av selve skaden. Selv om disse behandlingene er ikke garantert å være effektive, det fremmer avslapning, som er bevist å øke helse.
Hvordan å behandle alvorlig eller kronisk hæl smerter. La hælen hvile og gjenopprette.
Hvordan å behandle alvorlig eller kronisk hæl smerter. La hælen hvile og gjenopprette.

Heel smerte behandlinger er kontinuerlig og hyppig, siden utvinning skjer vanligvis etter måneder med venting. Ikke miste tålmodigheten og hold deg til din rutine trofast for å oppnå en fullstendig gjenoppretting.