E2h

Hvordan å barbere ten pounds off vekten

Den ekstreme metoden

Å miste vekt bør alltid utføres under de sunneste mulig forhold. Satt en vekt mål. Ta det sakte. Og når du treffer målet vekt, bo på målet vekt.

Hvordan å barbere ten pounds off vekten. Drikk sviske juice og et skudd av eddik.
Hvordan å barbere ten pounds off vekten. Drikk sviske juice og et skudd av eddik.

Men, er ti pounds ikke en usunn mengde vekt å tape i en relativt kort periode. Jeg har flere ideer som må utføres samtidig. Hver idé kommer fra positive erfaringene jeg har hatt med vekttap i det siste.

  1. Drikk sviske juice og et skudd av eddik. Det første du må gjøre er faktisk en veldig ubehagelig opplevelse, fra begynnelse til slutt. Men det vil ikke drepe deg med mindre du har en dødelig allergi mot enten sviske juice eller eddik. Faktum er at reguleringen av fordøyelsessystemet er det første du trenger å kontrollere. Et skudd av eddik med en hyggelig 12-unse glass sviske juice i morgen vil ha deg på besøk på badet hele dagen lang. Ikke tenkt på å gå hvor som helst med mindre du absolutt må gå. Bare tenk på hver tur til badet som mer vekt du taper. Drikke en 12-unse. glass sviske juice i ettermiddag. Gjenta sviske juice og eddik rutine hver dag til du kommer dine ti pounds, mest sannsynlig to dager hvis du skal følge resten av programmet.
  2. Spis bare frukt og grønnsaker. Mange frukter og grønnsaker er kjent som negative kalori mat. De inneholder kalorier. Det er ingen mat som ikke gjør det. Men i bearbeider dem, du brenner mer kalorier enn du får ved å spise dem. En 1000-kalori frukt bolle kan brenne 1500 kalorier under fordøyelsen. Du har brent 500 kalorier bare spise maten. Slike negative kalori mat er epler, appelsiner, jordbær eller salat, selleri og gulrøtter. En søkemotor søk etter "negative kalori mat" skal produsere mange nettsteder med lister over matvarer du kan spise for å få en anstendig utvalg mens du taper vekt.
  3. Drikk bare vann. Vann er en naturlig fettforbrenner og jeg er nesten positivt at jeg ikke er den første personen til å si det. Annet enn sviske juice og eddik, sørg for at du bare drikke vann når du er tørst. Du vil være mer enn tørst på den første dagen fordi du vil føle deg som ønsker mer enn normale mengder for å drikke. Kontroller at du har 32 gram vann og en 32-unse backup. Hold rotere dem og drikke alt du ønsker. Bare ikke gjør deg syk. Kaster opp å miste vekt er ikke en del av dette programmet eller hvilket som helst program jeg argumentere.
  4. Gjør deg selv svette og spytte. Du trenger ikke å ha en Everlast svette jakke og svette bukser som meg eller et belte som trekker vann rett ut av midjen din. Bare pakke opp og sørg for at du holde deg aktiv for en god del av dagen. Den første dagen, vil du ikke være i mye form til å gjøre noe svette eller spytter. Men, vil kroppsfunksjoner stivne nok ved neste dag at du vil begynne å tjene vanlig (riktignok hyppigere enn normalt) turer på do. Med andre ord, vil du være i stand til å tid når neste bathroom break kommer. Så i mellomtiden, få litt svette ut av kroppen din og spytte så mye som du muligens kan. Ikke overdriv. Du kan dehydrere deg selv. Men, det er derfor du alltid har nok vann på hånden. Dette er en gammel high school bryter sin triks, og jeg har sett dem kaste betydelige pounds i bare en dag rett før deres innveiing var planlagt.

Miste ten pounds rask er ikke den ideelle måten å kaste de pounds . Dette vekttap programmet skal kun brukes for en kort tid, og for så mye som 10 pounds. Hver del av det fungerer individuelt og bør brukes i en komfortabel måte over tid mens du arbeider mot målet ditt. Når du trener, gjør deg svette. Når du spiser, spiser sunt . Du bør alltid drikke mye vann, men normalt kan du ha andre ting å drikke. Dette programmet er for et lynkurs som bør bare ta to eller tre dager topper. Noe mer enn det kan være farlig for helsen din og bør bare gjøres på eget rasjonell skjønn.