E2h

Hvordan å balansere bryststørrelse under amming

Amming er naturlig og mest anbefalte måten å mate en baby

Amming er naturlig og mest anbefalte måten å mate en baby. En mors melk er vitenskapelig bevist å være mye mer næringsrik enn noen kommersiell formel i markedet. Dessverre kan ikke alle mødre ammer naturlig. Disse kan være på grunn av ulike faktorer som mangel av melkeproduksjon eller en invertert brystvorte. Det kan være forårsaket av andre faktorer også. På den annen side, for de heldige nok å amme, er det visse liten aspekter hele aktiviteten som vil måtte bli behandlet. Ett aspekt er bryst størrelse balansering. Amming for mye på ett bryst kan forlate det andre brystet full av melk og overdimensjonert enn den andre. Hvis dette er tilfelle med deg og dine valper, så her er noen tips om hvordan å balansere ammingen slik balansere ditt bryst størrelse.

Hvordan å balansere bryststørrelse under amming. Øk størrelsen på mindre bryst.
Hvordan å balansere bryststørrelse under amming. Øk størrelsen på mindre bryst.

  • Øk størrelsen på mindre bryst. Det er faktisk veldig humoristisk, men som brystene produserer melk trengs av babyen din og som du amme, jo mer barnet drenerer et bestemt bryst, vil at brystkreft produserer mer melk enn før. Det er bare en naturlig prosess av ting. Dette blir tilfelle, hvis du oppdager at din høyre bryst er mindre enn venstre, og deretter vurdere å ha babyen feed på din høyre bryst før han drenerer det av melk. Ikke bekymre deg, vil at brystkreft begynne å produsere mer melk, og vil være i stand til å holde mer gjør det større og forhåpentligvis vil det vokse til samme størrelse som din venstre bryst.
  • Sykepleier for riktig mengde tid. Amming på en bestemt bryst bør gjøres for en bestemt tidsperiode. Vanligvis bør 20 minutter være regelen her. Grunnen til at du ønsker å gjøre dette er fordi babyen vil bare være i stand til å få mest mulig næringsrike melk, vanligvis de siste dråpene på baksiden av brystet. På dette notatet, når du ammer, sørg for å ha babyen fokus på et bryst for rundt 20 minutter.
  • Alternative brystene. Når brystene er ganske mye det samme størrelse, begynner amming på hvert bryst vekselvis. For eksempel bør morgen fôring være 20 minutter på høyre bryst. Til lunsj, bruk venstre. Hold vekslende og justere til størrelsen på brystene dine. Nå må du ta hensyn til hvor hvert bryst produserer melk. Høyre bryst kan produsere mer melk enn den venstre. Gjøre justeringer slik at den spesielle bryst ikke vil produsere over ønsket beløp.
  • Bruke pumpen. Noen ganger vil barnet være for full til å suge melk ut fra en større bryst. Hvis dette skjer, kan du vurdere å bruke en brystpumpe å lette belastningen på at brystkreft. Lagre melk og mate den til babyen din på et senere tidspunkt.

Hvis du er under produsere melk i en bestemt bryst, vil du definitivt trenger å justere på det andre brystet for å redusere størrelsen. I alle fall hvis du har problemer med hele denne saken, bør du kontakte lege for å hjelpe deg å få mer detaljerte tips om saken.