E2h

Hvor å forhindre insektstikk

Det du er

Det du er, nyter den milde, skrullete bris som du ser den romantiske nyanser av solnedgangen. Alt er perfekt, så plutselig, du føler deg beinet får kløende. En mygg! Bitende insekter er alltid de å ødelegge en perfekt bilde, for ikke å nevne at de er potensielle bærere av sykdommen. Her er noen måter å unngå insektstikk:

  1. Lær mer om vaner av insekter i ditt område. Når du vet om noen insekt vaner, vil du være i stand til å handle defensivt. For eksempel vet at myggen elsker å komme ut før soloppgang og like etter solnedgang, pluss, smittebærende mygg tendens til å bite sine ofre på beina. På grunn av dette, er det en god idé å holde seg innendørs i disse tider, eller å bruke bukser eller leggings hvis du bestemmer deg for å gå utendørs.
  2. . Insekt-bevis hjemme Her er noen ting du kan gjøre for å holde de pesky insekter unna bolig din: installere skjermer på vinduene, holde vann i blomstervaser ren (myggen klekker på skitne stillestående vann), og hvis du har et basseng eller dam, holde dem rene alltid (hvis du har en dam, kan du sette inn noen fisker siden dette kan redusere insekt befolkningen).
  3. Plante noen naturlige insekt-avstøtende planter rundt hjemmet ditt. Ikke bare vil du gi din stue litt ekstra frisk luft, vil du bli jage bort de uønskede insekter også. Noen planter som naturlig frastøte insekter på grunn av sine dufter og oljer inkluderer citronella (frastøter mygg), kattemynte (frastøter mygg, maur, kakerlakker, blant andre), rosmarin (frastøter møll, fluer og biller), basilikum (frastøter mygg, biller), og henbit (en generell insektmiddel).
  4. Vet hva som tiltrekker insekter og unngå dem. Å gjøre deg mindre attraktiv for insekter generelt, prøv å unngå iført mørke klær (myggen er spesielt tiltrukket av dem), floral eller fruktig dufter og smykker (glansen kan tiltrekke dem). Noen studier har vist også at myggen har en tendens til å svi folk som har høyere stressnivå, og de som avgir for mye karbondioksid (for eksempel de som puster for dypt, for eksempel rett etter trening).
  5. Slitasje insekt-frastøtende. Putting på insekt-frastøtende, selv i form av spray, lotion eller olje, er fortsatt den beste tingen å gjøre. Du kan kjøpe pålitelige merkevarer av insektfordrivere til enhver matbutikk, men de fleste av disse kommersielle merker inneholder DEET, som noen studier viser kan vise seg å være giftig spesielt hvis brukes regelmessig i lang tid. Det er derfor disse kommersielle merkevarer er ikke anbefalt for bruk av eldre og av barn. Heldigvis finnes det naturlige alternativer du kan velge fra. Prøve å kjøpe noen av disse naturlige oljer på noen urte butikk: kanel olje, citronella olje, castor olje, og eukalyptus. Du kan blande noen av disse oljene med en transportør olje (velg blant følgende: olivenolje, solsikkeolje, trollhassel, eller teknisk sprit), og påfør blandingen til kroppen din.

Det du har det

Hvor å forhindre insektstikk. Lær mer om vaner av insekter i ditt område.
Hvor å forhindre insektstikk. Lær mer om vaner av insekter i ditt område.

Det du har det! Dette er bare enkle måter å effektivt hindre insektstikk. Bare følg disse tipsene, og du vil være i stand til å nyte livet, uten brodd. Lykke til!